Атлетика, Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување
Бреј овој од Хаити си си ја зема пречката за дома :D хахахаха
Како ја погоди :pos::pos::pos: Она јас не би успеал да го направам и тоа намерно да се обидувам му ебам тоа копукот почна како топка да се тркала :LOL: Али ја заврши трката (y)[DOUBLEPOST=1471393012][/DOUBLEPOST]
Се расплаче Рено, кој кур им е на тоа индијанците што го свиркаат да им ебам све у куќа.[DOUBLEPOST=1471392462][/DOUBLEPOST]
Да, утре у 2:15 по полноќ.
Го расплакаа бабушите. Неферски јбг
Туку за 110 со пречки мажи се повторија трките од вчера на дождот што беа? Пошто мислам дека оној Deuce Carter се сопна вчера и не се пласира, еве денес во полуфинале го гледам пак и пак истото му се деси. Ваљда тој беше ако не сум грешка

Не знам, тие не ги гледав вчера, не ми се интересни, не познавам ниеден од нив. Ги нема Шубенков и Ариес Мерит.

Како ја погоди :pos::pos::pos: Она јас не би успеал да го направам и тоа намерно да се обидувам му ебам тоа копукот почна како топка да се тркала :LOL: Али ја заврши трката (y)[DOUBLEPOST=1471393012][/DOUBLEPOST]
Го расплакаа бабушите. Неферски јбг
Туку за 110 со пречки мажи се повторија трките од вчера на дождот што беа? Пошто мислам дека оној Deuce Carter се сопна вчера и не се пласира, еве денес во полуфинале го гледам пак и пак истото му се деси. Ваљда тој беше ако не сум грешка
Да да, тие 8 души од првите две трки што не обезбедија пласман трчаа уште една и само Јамајканецов обезбеди време, еден србин поради него не се пласираше.

Инаку на Лавилени му свиркаат оти денес јадеше гомна по социјални мрежи дека публиката многу лошо се однесувала и дел од кривицата за неговото сребро е и таа. Не дека беа сјајни во публика, ама не можеш да кажуваш дека они се криви оти ти не си рипнал.

Факинг 7:31 рипнала Бритни Рис на трајслите или јас нешто премногу лошо слушнав...

Факинг 7:31 рипнала Бритни Рис на трајслите или јас нешто премногу лошо слушнав...
6.78 рипна сеа во првиот скок.

Иначе Спенсер за малце немаше да се пласира у финалето, се засопна на претпоследната пречка ама ги издува у задњи 15 метри.

Друин, Бондаренко и Баршим се класа за себе а и тројцата се во форма.

Лани на Светското Друин победи со 2.34 откако сите паднаа на 2.36 па мораа да ја спуштаат висината.

Денес тројцата скокнаа 2.33 како од шала.

6.78 рипна сеа во првиот скок.

Иначе Спенсер за малце немаше да се пласира у финалето, се засопна на претпоследната пречка ама ги издува у задњи 15 метри.
Сега знам, ама еве проверив, на 2 јули 2016 рипнала 7.31, 9то најдобро време во историјата. Спановиќ се зафркнала, далеку е од овакви скокови она, нешто околу 7 и е рекордот.[DOUBLEPOST=1471394433][/DOUBLEPOST]
Друин, Бондаренко и Баршим се класа за себе а и тројцата се во форма.

Лани на Светското Друин победи со 2.34 откако сите паднаа на 2.36 па мораа да ја спуштаат висината.

Денес тројцата скокнаа 2.33 како од шала.
А пак кој покољ ќе беше ако беше тука и Тамбери...па и Уков до некаде.

Сега знам, ама еве проверив, на 2 јули 2016 рипнала 7.31, 9то најдобро време во историјата. Спановиќ се зафркнала, далеку е од овакви скокови она, нешто околу 7 и е рекордот.[DOUBLEPOST=1471394433][/DOUBLEPOST]
А пак кој покољ ќе беше ако беше тука и Тамбери...па и Уков до некаде.
Ок, не те разбрав убаво.

Иначе Ивана до сега не била фаворит за злато, ниту годинава ниту пак лани во Пекинг, не знам зашто си ја стаил ти ко сигурно злато.
Европско освои ама таму ги нема Рис и Бартолета.

Ќе биде интересно финалето утре, тоа секако, може и да изненади Ивана, дај боже.[DOUBLEPOST=1471394847][/DOUBLEPOST]Еве ја, избори пласман у полуфинале, 6.87

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom