Oblivion
Matt Akisson
- Член од
- 12 септември 2007
- Мислења
- 3.526
- Поени од реакции
- 128
Тоа ти е угушеност само со ГеФорце, што не пробале АТИ па лупаат глупости колку да се каже нешто

EDIT: Apparently, не сум го пишал ова во оваа тема.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа ти е угушеност само со ГеФорце, што не пробале АТИ па лупаат глупости колку да се каже нешто
Jas imam mnogu problemi so drajverite na ATI. Problemot e sto ne mi gi detektiraat grafickite. Da pocnam od pocetok.А што е проблемот со драјверите?
Некаде читав дека Нвидиа драјверите се одговорни за 50% од проблемите на Виста.
Нвидиа имаше проблеми со Mirrors Edge, затоа те молам објасни ми зошто драјверите на Ати не се добри.
Не сум фан на ниту една компанија, ама мразам кога некој шири дезинформации!
Ati Radeon 4650 ddr3 za tie pari okolu 4200den. nema podobra graficka na nasiov pazar
Glaven konkurent i e Nvidia 9500 GT ama gubi na site testovi za okolu 20% od ATI
Zatoa Nvidia for nerds ATI for Winners
Ati Radeon 4650 ddr3 za tie pari okolu 4200den. nema podobra graficka na nasiov pazar
Glaven konkurent i e Nvidia 9500 GT ama gubi na site testovi za okolu 20% od ATI
Zatoa Nvidia for nerds ATI for Winners
Се читаш ли што пишуваш?
paaa spored mene ATI radeon e bolje za biznis za takvi raboti i za server masini . A Nvidia e poveke za gaming i programi za 3d dizajn !!
paaa spored mene ATI radeon e bolje za biznis za takvi raboti i za server masini . A Nvidia e poveke za gaming i programi za 3d dizajn !!
![]()
![]()
Еве причина зашто сум фан на нВидиа......
Првата оценка е за nVidia GeForce 9300M G 256 VRAM
Втората е за Ati Radeon HD 3470 512 VRAM
Значи "двојно" појака а послаба оценка??Еве зашто никогаш не би купил Ати.Секогаш биле и ке останат послаби графички од nVidia.
Општата оценка е заради тоа што вториот е малку појак од првиот лаптоп.
![]()
![]()
Еве причина зашто сум фан на нВидиа......
Првата оценка е за nVidia GeForce 9300M G 256 VRAM
Втората е за Ati Radeon HD 3470 512 VRAM
Значи "двојно" појака а послаба оценка??Еве зашто никогаш не би купил Ати.Секогаш биле и ке останат послаби графички од nVidia.
Општата оценка е заради тоа што вториот е малку појак од првиот лаптоп.