-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Играва е преоптимизирана!
Ќе можам со Dual Core@2.50GHz,nVidia GeForce 9500GT,2 гига рам da ja igram na haj?Играва е преоптимизирана!
Со соодветна резолуција, да.Ќе можам со Dual Core@2.50GHz,nVidia GeForce 9500GT,2 гига рам da ja igram na haj?
zamunda?Aj nekoj neka mi dade torrent po PP![]()
--- надополнето: Nov 24, 2011 11:17 PM ---Некој успеа да влезе во Desmond Journal 1? Мене одма ме исфрла од играта
Мене ова ми го покажа Авирата како вирус, тројан.Одма штом ќе ја уклулам ми крешнува играва. И тоа на овој модул ubiorbitapi_r2. кој се наоѓа во Ubisoft Game Launcher. Некој да не знае како да го оправам ова чудо?
Блокирај ја ти неа, или исклучи ја додека играш. Не дека ептен помагаат ова анти вирусите него ајде колку да се каже дека го имам во ПЦМене ова ми го покажа Авирата како вирус, тројан.
Што мислите вие, вирус е или false?
И сега морам преку сејф мод да го копирам кракот, вака Авирата блокира
Ти па ептен за ситници се фаќаш, играва е ремек дело, секако дека ќе има ситни пропусти, битно нема големи.Многу бе го смениле во фаца Дезмонд, сфаќам јас "пораснал", ама...
Иначе кога Ецио ги пишува писмата, рацете му се ко на 20 годишен младич, пропуст од програмериве.
Малце да похејтам ја ко за почеток...![]()
Се фатив за тоа зашто ми е чудно, некој намерно ко да сакал да ги смени ликовиве и се мачеле, се гледа.Ти па ептен за ситници се фаќаш, играва е ремек дело, секако дека ќе има ситни пропусти, битно нема големи.