Assassin's Creed: Revelations

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Некој успеа да влезе во Desmond Journal 1? Мене одма ме исфрла од играта

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Во играва ми недостигаат оние Side Quest, како да ги исфрлија. А ме интересира колку Sections има?

A

Auditore

Гостин
Одма штом ќе ја уклулам ми крешнува играва :mad:. И тоа на овој модул ubiorbitapi_r2. кој се наоѓа во Ubisoft Game Launcher. Некој да не знае како да го оправам ова чудо?
Мене ова ми го покажа Авирата како вирус, тројан.
Што мислите вие, вирус е или false?
И сега морам преку сејф мод да го копирам кракот, вака Авирата блокира

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Мене ова ми го покажа Авирата како вирус, тројан.
Што мислите вие, вирус е или false?
И сега морам преку сејф мод да го копирам кракот, вака Авирата блокира
Блокирај ја ти неа, или исклучи ја додека играш. Не дека ептен помагаат ова анти вирусите него ајде колку да се каже дека го имам во ПЦ

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Многу бе го смениле во фаца Дезмонд, сфаќам јас "пораснал", ама...

Иначе кога Ецио ги пишува писмата, рацете му се ко на 20 годишен младич, пропуст од програмериве.

Малце да похејтам ја ко за почеток... :)

A

Auditore

Гостин
Многу бе го смениле во фаца Дезмонд, сфаќам јас "пораснал", ама...

Иначе кога Ецио ги пишува писмата, рацете му се ко на 20 годишен младич, пропуст од програмериве.

Малце да похејтам ја ко за почеток... :)
Ти па ептен за ситници се фаќаш, играва е ремек дело, секако дека ќе има ситни пропусти, битно нема големи.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ти па ептен за ситници се фаќаш, играва е ремек дело, секако дека ќе има ситни пропусти, битно нема големи.
Се фатив за тоа зашто ми е чудно, некој намерно ко да сакал да ги смени ликовиве и се мачеле, се гледа.
Стварно не ми е јасно зашто толкав редизајн кога немало потреба, не е пропуст тоа. :)

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Ај тоа во ред е. Но кога ја браниш твојата територија и на крај кога ги покажува сите атентатори, примети сите имаат иста фаца. И синот на Алтајер личи на оној Subject 16. И Алтајер во стари години има исти лузни како и Ецио.

А кога сме веќе кај бранењето територија мене искрајно парче ме прават. Дај кажете некоја финта или стратегија како да тепам. Подготово она на крај што доаѓа.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ја се одјавуем многу спојлери прочитав, ја сум тек chapter 3. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom