Assassin's Creed: Revelations

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Трејлер за новото DLC, кој не ја изиграл ревелејшнс нека не гледа :)
Тапа е ова, само во Animus ќе го има, а мисијата со Vlad The Impaler's Prison ja има и во Revelations и не е ништо посебно, само трчаш ко луд и зимаш еден мач што многу добро изгледа ама не е најјак....

Добро DLC ќе биде The Otoman Empire или како и да им е, нешто како што беа додатните мисии со Leonardo Da Vinci во Brotherhood

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Па би требало да се откријат некои мистерии за ''Subject 16'' според трејлеров. Мене онака... интересно ми делува.
Иначе DLC-то е повеќе за Multiplayer, додадени се нови класи и уште неколку работи али јас сум пират така да не ми мења ништо :D

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Па би требало да се откријат некои мистерии за ''Subject 16'' според трејлеров. Мене онака... интересно ми делува.
Иначе DLC-то е повеќе за Multiplayer, додадени се нови класи и уште неколку работи али јас сум пират така да не ми мења ништо :D
Мења, зашто додадени се SIngle Player мисии, реков, како што направија со мисиите за Leonardo Da Vinci.
А за Subject 16 ќе дознаеш повеќе, само на кретенски начин, кога си заробен во матрикс, да не речам во Animus :)

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.754
Поени од реакции
9.799
Имам проблем со fps-то, менито во играва не е како вообичаено, констатно има сецкања. И додека играм графиката не е како што треба да биде, има сецкања при дијалози и слично.. Конфигурацијата не е проблем, ќе да е нешто друго. Кракот можеби? Играта ми е симната од SKIDROW, и не е repack.

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Во DLC-to има 2 часа single player гејмплеј вметнат во 6 мемориски секвенци. Сите мисии се како оние во Desmond Journal но играте во улога на subject 16.

Btw, ја има некој играва оригинал, да каже збор два за multiplayerot?
Јас пред 2-3 дена се трампав дота 2 за ACR, ама сеа чекам да ми стигне интернетот па да ја симнам од стим. :D

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

Што па сега ќе ја фураат америка? :facepalm:

Ќе излезе дека ќе биде индијанец новиов :)

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
индијанец ќе биде чим носи Tomahawk и стрели :D
Незнам зошто никому не му се свиѓа америка. Баш е добар периодот..
--- надополнето: 1 март 2012 во 19:22 ---

--- надополнето: 1 март 2012 во 19:36 ---
Btw, мислам дека веќе може да се отвори тема за AC3 и да се префрлат последниве постови од оваа тема :)

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Осеќам дека ќе има многу нови подобрувања. :)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Gazgazins Creed 4: Тројански војни
Gazgazins Creed 5: Александар 3ти вс ЕЦИО
Gazgazins Creed 6: Римски завери
Gazgazins Creed 7: Во лов на ловци на вештерки
Gazgazins Creed 8: Зад грбот на Наполеон
Gazgazins Creed 9: Хитлер и вонземјаните
Gazgazins Creed 10: Виетнамскиот херој
Gazgazins Creed 11: Кастрираниот Кастро
Gazgazins Creed 12: Алкаеда

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Што па сега Америка има со целава приказна?Наместо да ја стават во времето на француската револуција (чим се решиле да одат пак во минатото) каде што всушност и започнува развојот на капитализмот и период каде што се случуваат многу работи релевантни за денешно време (исклучок е создавањето на САД) и за случувањата во играта тие се бувнале во Америка,ќе колат британци,ќе потпишуваат устави и ќе фрлаат чај во морето.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ајт отворете си нова тема, не е местото за овие дискусии овде.

Овој Корун да не беше модератор, ќе го банирав сеа, офтопичари само!

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Ако ја има некој оргиналка нека пише Username да изиграме некоја партија ;)

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
На Арена БГ барав од Skidrow за играва али само крак најдов.Ако може некој да ми прти торент по ПП?Фала однапред :)

Kajgana Shop

На врв Bottom