Assassin's Creed: Revelations

• Креатор на темата Креатор на темата Darling
  • Време на започнување Време на започнување
Некој успеа да влезе во Desmond Journal 1? Мене одма ме исфрла од играта

Во играва ми недостигаат оние Side Quest, како да ги исфрлија. А ме интересира колку Sections има?

Одма штом ќе ја уклулам ми крешнува играва :mad:. И тоа на овој модул ubiorbitapi_r2. кој се наоѓа во Ubisoft Game Launcher. Некој да не знае како да го оправам ова чудо?
Мене ова ми го покажа Авирата како вирус, тројан.
Што мислите вие, вирус е или false?
И сега морам преку сејф мод да го копирам кракот, вака Авирата блокира

Мене ова ми го покажа Авирата како вирус, тројан.
Што мислите вие, вирус е или false?
И сега морам преку сејф мод да го копирам кракот, вака Авирата блокира

Блокирај ја ти неа, или исклучи ја додека играш. Не дека ептен помагаат ова анти вирусите него ајде колку да се каже дека го имам во ПЦ

Многу бе го смениле во фаца Дезмонд, сфаќам јас "пораснал", ама...

Иначе кога Ецио ги пишува писмата, рацете му се ко на 20 годишен младич, пропуст од програмериве.

Малце да похејтам ја ко за почеток... :)

Многу бе го смениле во фаца Дезмонд, сфаќам јас "пораснал", ама...

Иначе кога Ецио ги пишува писмата, рацете му се ко на 20 годишен младич, пропуст од програмериве.

Малце да похејтам ја ко за почеток... :)
Ти па ептен за ситници се фаќаш, играва е ремек дело, секако дека ќе има ситни пропусти, битно нема големи.

Ти па ептен за ситници се фаќаш, играва е ремек дело, секако дека ќе има ситни пропусти, битно нема големи.

Се фатив за тоа зашто ми е чудно, некој намерно ко да сакал да ги смени ликовиве и се мачеле, се гледа.
Стварно не ми е јасно зашто толкав редизајн кога немало потреба, не е пропуст тоа. :)

Ај тоа во ред е. Но кога ја браниш твојата територија и на крај кога ги покажува сите атентатори, примети сите имаат иста фаца. И синот на Алтајер личи на оној Subject 16. И Алтајер во стари години има исти лузни како и Ецио.

А кога сме веќе кај бранењето територија мене искрајно парче ме прават. Дај кажете некоја финта или стратегија како да тепам. Подготово она на крај што доаѓа.

Ја се одјавуем многу спојлери прочитав, ја сум тек chapter 3. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom