- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Најголем "додаток" овде се бомбите, чиста маркетиншка финта и ништо повеќе. Демек, имате "не знам колку тамо состојки" за бомби, може да ги комбинирате и над 100 различни бомби да добиете. Искрено, на кој му е гајле?Тотално се сложувам. Мене веќе ми здосади серијалот уште со Brotherhood, кога немаше речиси ништо ново во однос на AC 2. Тука е истото срање. Али не ни очекував нешто подобро од Ubisoft, кога почнаа да вадат по две продолженија годишно. Бетер од Activision станаа...
Зарем ќе се замарате дотолку дали вашиот чад да има medium или high density, дали вашата смртоносна бомба да пука при удар или 3 (?!) секунди потоа?
И дали јас за секоја мисија (која и така не знам што точно ќе биде се додека не ја играм) ќе одам до Crafting table и ќе создавам нови бомби?
Па би го правел тоа, ако немам попаметни игри за играње и ништо за правење. Да ја извадеа во лето ајде, ама вадење напоредно со Skyrim и ред други игри...само потенцира колку не ја бива и колку е досадна.
Дури нема ни кул assassinations играва како претходните делови, него баш како потрчко сте...