Assassin's Creed: Revelations

A

Auditore

Гостин
Излезе на 15ти, ама додека ја кракнат, може и месец-два да се почека.
Дада сега ми текна и мене како беше со двојката, за БДХ не се сеќавам баш али за двојката се сетив, како и да е, фала и на двајцата.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Дада сега ми текна и мене како беше со двојката, за БДХ не се сеќавам баш али за двојката се сетив, како и да е, фала и на двајцата.
2 Декември е, јас помислив 12 Фебруари :)

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
PC верзијата официјално излегува на 2 декември.
За конзоли веќе е излезена (од вчера), ја има на пиратскиве сајтови.

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Го гледаше некој анимираниот филм Embers?
Мене ми остави одличен впечаток. Посебно цитатот:

When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it...
I knew I would not have enough time to do everything, but now I worry that I do not have enough time to do anything.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Во поглед на приказната, тоа ќе биде одлична анимирана серија за AC.

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Во поглед на приказната, тоа ќе биде одлична анимирана серија за AC.
Хмм.. може некој подетално да објасни што е емберс? Анимиран филм/серија за АЦ? На имдб нема ништо..

A

Auditore

Гостин
Што му фали на Youtube?

Го немаше на јутуб вчера кога барав, кога веќе си нашол, уште подобро.
P.S избришано е моментално :)
--- надополнето: Nov 21, 2011 1:49 PM ---
Изгледа тројката ќе биде уште едно фантастично изадание од Убисофт.
Според Емберс изгледа дека Шао Џун ќе биде главна хероина, и дејството ќе се одвива у Кина. Баш би сакал да можам да ја играм на мојава конфигурација, да тепам нинџи и остало, ќе биде интересно, можеби малце глупо ќе е што главниот лик ќе е женско, но оваа според Емберс се тепа подобро и од Ецио, кои комбати имаше, алал вера за Убисофт.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Го немаше на јутуб вчера кога барав, кога веќе си нашол, уште подобро.
P.S избришано е моментално :)
--- надополнето: Nov 21, 2011 1:49 PM ---
Изгледа тројката ќе биде уште едно фантастично изадание од Убисофт.
Според Емберс изгледа дека Шао Џун ќе биде главна хероина, и дејството ќе се одвива у Кина. Баш би сакал да можам да ја играм на мојава конфигурација, да тепам нинџи и остало, ќе биде интересно, можеби малце глупо ќе е што главниот лик ќе е женско, но оваа според Емберс се тепа подобро и од Ецио, кои комбати имаше, алал вера за Убисофт.
Само прашањето ќе биде, како ќе се поврзе со приказната? Кој се допирните точки со Дезмонд (прашање дали он ќе биде во третиот дел)?

A

Auditore

Гостин
Само прашањето ќе биде, како ќе се поврзе со приказната? Кој се допирните точки со Дезмонд (прашање дали он ќе биде во третиот дел)?
Па и јас не знам, еве сега ги гледав клипчињата за крајот на Ревелешјн и на крајот Дезмонд се буди од анимус со сите витални функции и вика знам што треба да правиме, и тука завршува, значи би требало да продолжи од таму, или ќе има уште еден дел после Ревелешјн или во 3ката приказната мора да биде повржана.

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Па и јас не знам, еве сега ги гледав клипчињата за крајот на Ревелешјн и на крајот Дезмонд се буди од анимус со сите витални функции и вика знам што треба да правиме, и тука завршува, значи би требало да продолжи од таму, или ќе има уште еден дел после Ревелешјн или во 3ката приказната мора да биде повржана.
Фала за спојлерот. :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom