Assassin's Creed III

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.643
Поени од реакции
34.057
Bibil ima plukano po portal 2? Linkovi! :) Posle House, 24, Lost, Uwe Boll i Diablo, конечно да се согласиме со нешто. Инаку, онтопик, ако се сеќавам дури 2ката дали ја доиграв. Одбивен ми е серијалов, ама добро изгледа новава, па има време, можеби ќе ги свртам и другите.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Bibil ima plukano po portal 2? Linkovi! :) Posle House, 24, Lost, Uwe Boll i Diablo, конечно да се согласиме со нешто. Инаку, онтопик, ако се сеќавам дури 2ката дали ја доиграв. Одбивен ми е серијалов, ама добро изгледа новава, па има време, можеби ќе ги свртам и другите.
А на што нема плукано? :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
10 март 2012
Мислења
27
Поени од реакции
14
Инаку, онтопик, ако се сеќавам дури 2ката дали ја доиграв. Одбивен ми е серијалов, ама добро изгледа новава, па има време, можеби ќе ги свртам и другите.
2kata ne ja izigra?!? pa taa e najjakata od site vo serijalot, si propustil mnogu. cudno mi e kako mozi AC da ti e odbivna, ti si prv od koj so slusam takva rabota. :vozbud: :)

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
2kata ne ja izigra?!? pa taa e najjakata od site vo serijalot, si propustil mnogu. cudno mi e kako mozi AC da ti e odbivna, ti si prv od koj so slusam takva rabota. :vozbud: :)
И мене ми е тапа, монотона, едно исто цело време во сите серијали, репетитивни мисии итн итн итн :)

Член од
10 март 2012
Мислења
27
Поени од реакции
14
И мене ми е тапа, монотона, едно исто цело време во сите серијали, репетитивни мисии итн итн итн :)
ne mora da se izvrsuvaat site misii, tie ekstra misii se samo za ekstra pari ili za trofei, ako ja pratis prikaznata siguren sum deka nema da ti bidi tapa ili monotona. interesnoto e so site znamenitosti i grubo 80% od licnostite navistina postojat ili nekogas postoele. isto prikaznata e napraena kako teorija na zagovor, so mene me zaintrigira uste poveke :)
sepak ima razlika od vkus do vkus, ako me prasvas mene igrata mi e edna od najjakite so voopsto postojat.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Све си е ок играта само combatot e малце тапа 10 души ме напагаат еден по еден.
Mногу се фер.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Некако повеќе ми се свиѓаше Double Hidden Blade, и да правиш Double Assassin него вака

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Еве ги и првите In-game Screenshots. Овие скриншоти се од Pre-Alpha тестот па ваљда затоа има лоши текстури :) . И да, радарот мора да се поднамали малце, вака покрива добар дел од сликата :confused:

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Не се лоши текстурите (за конзола), сликите се со лош квалитет.

Kajgana Shop

На врв Bottom