Assassin's Creed III

• Креатор на темата Креатор на темата stick figure
  • Време на започнување Време на започнување
Еве има слика од Бостон, интересно изгледа :)
3PqsL.jpg
SaSlc.jpg
Vs2NW.jpg

--- надополнето: 23 март 2012 во 09:05 ---
8Xqpg.jpg
Pvx44.jpg
PbOky.jpg
Ете ви го градот на сликите доста плачење дека само у шуми ке се играло. :)

Bibil ima plukano po portal 2? Linkovi! :) Posle House, 24, Lost, Uwe Boll i Diablo, конечно да се согласиме со нешто. Инаку, онтопик, ако се сеќавам дури 2ката дали ја доиграв. Одбивен ми е серијалов, ама добро изгледа новава, па има време, можеби ќе ги свртам и другите.

Bibil ima plukano po portal 2? Linkovi! :) Posle House, 24, Lost, Uwe Boll i Diablo, конечно да се согласиме со нешто. Инаку, онтопик, ако се сеќавам дури 2ката дали ја доиграв. Одбивен ми е серијалов, ама добро изгледа новава, па има време, можеби ќе ги свртам и другите.

А на што нема плукано? :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Инаку, онтопик, ако се сеќавам дури 2ката дали ја доиграв. Одбивен ми е серијалов, ама добро изгледа новава, па има време, можеби ќе ги свртам и другите.
2kata ne ja izigra?!? pa taa e najjakata od site vo serijalot, si propustil mnogu. cudno mi e kako mozi AC da ti e odbivna, ti si prv od koj so slusam takva rabota. :vozbud: :)

2kata ne ja izigra?!? pa taa e najjakata od site vo serijalot, si propustil mnogu. cudno mi e kako mozi AC da ti e odbivna, ti si prv od koj so slusam takva rabota. :vozbud: :)

И мене ми е тапа, монотона, едно исто цело време во сите серијали, репетитивни мисии итн итн итн :)

И мене ми е тапа, монотона, едно исто цело време во сите серијали, репетитивни мисии итн итн итн :)
ne mora da se izvrsuvaat site misii, tie ekstra misii se samo za ekstra pari ili za trofei, ako ja pratis prikaznata siguren sum deka nema da ti bidi tapa ili monotona. interesnoto e so site znamenitosti i grubo 80% od licnostite navistina postojat ili nekogas postoele. isto prikaznata e napraena kako teorija na zagovor, so mene me zaintrigira uste poveke :)
sepak ima razlika od vkus do vkus, ako me prasvas mene igrata mi e edna od najjakite so voopsto postojat.

Све си е ок играта само combatot e малце тапа 10 души ме напагаат еден по еден.
Mногу се фер.

Све си е ок играта само combatot e малце тапа 10 души ме напагаат еден по еден.
Mногу се фер.

Мора да биде лесна за конзолашите :)

Некако повеќе ми се свиѓаше Double Hidden Blade, и да правиш Double Assassin него вака

Еве ги и првите In-game Screenshots. Овие скриншоти се од Pre-Alpha тестот па ваљда затоа има лоши текстури :) . И да, радарот мора да се поднамали малце, вака покрива добар дел од сликата :confused:
kp8eP.jpg
W4Lsq.jpg
VPUVE.jpg
mf0Ub.jpg

Не се лоши текстурите (за конзола), сликите се со лош квалитет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom