- Член од
- 7 август 2011
- Мислења
- 1.075
- Поени од реакции
- 2.240
Ете ви го градот на сликите доста плачење дека само у шуми ке се играло.Еве има слика од Бостон, интересно изгледа
--- надополнето: 23 март 2012 во 09:05 ---
Ете ви го градот на сликите доста плачење дека само у шуми ке се играло.Еве има слика од Бостон, интересно изгледа
--- надополнето: 23 март 2012 во 09:05 ---
А на што нема плукано?Bibil ima plukano po portal 2? Linkovi! Posle House, 24, Lost, Uwe Boll i Diablo, конечно да се согласиме со нешто. Инаку, онтопик, ако се сеќавам дури 2ката дали ја доиграв. Одбивен ми е серијалов, ама добро изгледа новава, па има време, можеби ќе ги свртам и другите.
на тетрисА на што нема плукано?
На игра со претерано многу "V" во насловот...А на што нема плукано?
2kata ne ja izigra?!? pa taa e najjakata od site vo serijalot, si propustil mnogu. cudno mi e kako mozi AC da ti e odbivna, ti si prv od koj so slusam takva rabota.Инаку, онтопик, ако се сеќавам дури 2ката дали ја доиграв. Одбивен ми е серијалов, ама добро изгледа новава, па има време, можеби ќе ги свртам и другите.
И мене ми е тапа, монотона, едно исто цело време во сите серијали, репетитивни мисии итн итн итн2kata ne ja izigra?!? pa taa e najjakata od site vo serijalot, si propustil mnogu. cudno mi e kako mozi AC da ti e odbivna, ti si prv od koj so slusam takva rabota.
ne mora da se izvrsuvaat site misii, tie ekstra misii se samo za ekstra pari ili za trofei, ako ja pratis prikaznata siguren sum deka nema da ti bidi tapa ili monotona. interesnoto e so site znamenitosti i grubo 80% od licnostite navistina postojat ili nekogas postoele. isto prikaznata e napraena kako teorija na zagovor, so mene me zaintrigira uste povekeИ мене ми е тапа, монотона, едно исто цело време во сите серијали, репетитивни мисии итн итн итн
Мора да биде лесна за конзолашитеСве си е ок играта само combatot e малце тапа 10 души ме напагаат еден по еден.
Mногу се фер.