Assassin's Creed III

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.280
Поени од реакции
5.534
:vozbud:
--- надополнето: 10 мај 2012 во 21:02 ---
:vozbud:
ПА ПА ПА ПА ! Иако бев скептичен во почетокот изгледа играва дека ке бидне уште едно нешто добро излезено од Ubisoft !
EDIT : Release date да не има ? и кога е да не знае некој ?

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Part of me wants to fight... and repel all the outsiders.
Part of me... is the outsider.

Многу длабоко. Многу филозофско. Не бе не е за мене ова, за попаметни е.

Член од
7 август 2011
Мислења
1.071
Поени од реакции
2.223
Според треилеров мислам дека ке бидне нешто од играва.:D

Saiya Jin

Dizzy Fingers
Член од
26 април 2006
Мислења
1.266
Поени од реакции
10
Единствено што ме разочарува за AC3 е што не е крајот, поточно не е со дезмонд и борбата во модерно време. Ако се сеќавам добро, кога излезе AC1 се најавуваше како игра што ќе биде во три дела. Сега ќе го развлечат до бескрај ова.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.280
Поени од реакции
5.534
Единствено што ме разочарува за AC3 е што не е крајот, поточно не е со дезмонд и борбата во модерно време. Ако се сеќавам добро, кога излезе AC1 се најавуваше како игра што ќе биде во три дела. Сега ќе го развлечат до бескрај ова.
Ајде од три пати погоди зошто го развелекуваат...едноставен одговор за пари...ама се додека има добра приказна,долг гемплеј добра графика парите и не се битни толку...е кога ке почнат да зезаат тогаш ке имаме право за дигање на буни и мирни протести :D

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Нема повеќе развлекување. Оваа е последната и овде завршува приказната за дезмонд и триото алтаир, ецио, конор. После оваа ке има 2-3 години пауза па може ке се појави нов дел со нова приказна која не е поврзана со предходните :)

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Нема повеќе развлекување. Оваа е последната и овде завршува приказната за дезмонд и триото алтаир, ецио, конор. После оваа ке има 2-3 години пауза па може ке се појави нов дел со нова приказна која не е поврзана со предходните :)
Оваа е последната, без продолженија :P? Мора да извадат макар две

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Како бе ќе заврши цццц тапа ејјј 3кава изгледа одлично by the way :) али има време до октомври

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Многу циго ми изгледа новиов Асасин али ајде

Kajgana Shop

На врв Bottom