Assassin's Creed III

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Како и што претпоставував и напишав претходно во темата, се фураат на ефтин амерички патриотизам, исто како Empire Total War, во временски период кога Америка била периферија и на воен и на политички план (бидејќи се во светот во 18 век се решавало во Европа и со европските сили). Ете го нашиот амерички јунак ќе тепа британци, ќе се крие по шуми ќе се качува по дрва.Tarzan's Creed.

Никаде нема спектакуларни градови, нема голем знаменитости, нема воопшто assassin's филинг.

Може наредните видеа ќе ми го променат мислењето, за сега очајно.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.109
Поени од реакции
25.171
Како што ја поебаа Devil May Cry 5, така и оваа изгледа ќе ја поебат. Али тоа е, за пари ако трева assassin и во иднината да се тепа ќе направат..

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Искрајно и јас сум многу разочаран од трејлеров. Како што кажавте, што друго ќе видиме освен војните?!? И шумите. Или ќе биде најголемата утка, или ќе направат нешто што не го очекуваме

Член од
7 август 2011
Мислења
1.072
Поени од реакции
2.225
Кој не му се свиѓа нека не коментира тука глупости поинтересно било на Ајфелова да се качувало нешо ги фураат Американциве, абе немојте ви се молам каква е таква е мене одлична ми е. :)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Кој не му се свиѓа нека не коментира тука глупости поинтересно било на Ајфелова да се качувало нешо ги фураат Американциве, абе немојте ви се молам каква е таква е мене одлична ми е. :)
И во Северна Кореја така ги лажат.

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Стварно не ве сваќам. Кога го повторуваа истиот гејмплеј, истите мисии, истиот combat system ги плукавте(во АЦБ, АЦР) ... Не ви се свиѓаа градовите, ви беа премногу слични..
Сега Ubisoft се потрудиле да ги послушаат играчите и да направат нешто ново, поинакво од она што досега го видовме, па сега не ви се свиѓа што додале и борби во шуми, качување по дрва...
Да не напоменувам дека изнесовте став како убисофт ја заебале играта брз основа на еден 2 минутен трејлер... o_O

И не, не сум АЦ фанбој (аватарот го ставив колку за промена :D) , само сакам да кажам дека е прерано за плукање барем додека не видиме гејмплеј видео. Можеби ќе не изненадат со нешто ново и поинтересно како што беше случај со АЦ 2.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Прерано е за плукање, дап.

Ми се свиѓа што промениле нешто, иако секоја промена не е по дифолт добра промена. Овие промени (замена на градот со шума) ако навистина се главните адути на играта, тогаш имаме големи причини за страв.

Како прво, самите дрва се досадни за "пентарење". Според мене, најверојатно ќе биде премногу лесно и линеарно, за да можете брзо да се движите низ дрвата, со што ќе се уништи целиот тој Спајдермен филинг.
Второ, на сите ви смета Америка, зашто реално нас не боли курац за тој период таму, rednecks како се млатат едни со други во рурални градчиња.

Ако ова е навистина финалето, тогаш требаше да се случува во модерниот свет, бар јас тоа го посакував. Но, најверојатно е тешко од практична гледна точка и на денешниве конзоли. :)
Сепак, се ова погоре се само претпоставки, па ќе видиме какви нови детали ќе излегуваат за играта.

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Може само едно прашање? Зошто тип кој очигледно има некакви индијански корени се тепа на страната на Америка? ОВа ми мириса на евтина американаска пропаганда по теркот на

Член од
7 август 2011
Мислења
1.072
Поени од реакции
2.225
Може само едно прашање? Зошто тип кој очигледно има некакви индијански корени се тепа на страната на Америка? ОВа ми мириса на евтина американаска пропаганда по теркот на
Немора да значи. Уште незнаеме за што конкретно се работи но неговата улога е да се бори против Темпларите па кај шо ги има нив таму е и он. :)

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
Прерано е за плукање, дап.

Ми се свиѓа што промениле нешто, иако секоја промена не е по дифолт добра промена. Овие промени (замена на градот со шума) ако навистина се главните адути на играта, тогаш имаме големи причини за страв.

Како прво, самите дрва се досадни за "пентарење". Според мене, најверојатно ќе биде премногу лесно и линеарно, за да можете брзо да се движите низ дрвата, со што ќе се уништи целиот тој Спајдермен филинг.
Второ, на сите ви смета Америка, зашто реално нас не боли курац за тој период таму, rednecks како се млатат едни со други во рурални градчиња.

Ако ова е навистина финалето, тогаш требаше да се случува во модерниот свет, бар јас тоа го посакував. Но, најверојатно е тешко од практична гледна точка и на денешниве конзоли. :)
Сепак, се ова погоре се само претпоставки, па ќе видиме какви нови детали ќе излегуваат за играта.
Нема шанса ова да е финалето, очекувај уште најмалце 2 продолженија како Brotherhood и Revelations, ќе има го има модерниот свет сигурно.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Е ова ми се допаѓа. Јас кренав раце од сериалов уште при почетокот на 2-ката бидејќи ми беше исто та исто. Конечно нешто ново и примамливо.

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Немора да значи. Уште незнаеме за што конкретно се работи но неговата улога е да се бори против Темпларите па кај шо ги има нив таму е и он. :)
Па јас колку што знам масоните беа американци. Значи он би требало да се бори против американците нели?
Плус, ако некој ти направил геноцид врз целата раса, незнам колку ти би се замарал со тоа дали он е или не е масон. Тоа ти е ко да направиш филм во кој Евреин се трпа на страна на Германците против Русите.

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Connor is quiet and stoic, letting actions speak for words rather than conversing with others. In contrast to Ezio, Connor is a freedom fighter who acts in the name of justice rather than on personal revenge.
The protagonist will fight on the American side, with primary allies George Washington, Benjamin Franklin and Charles Lee. However, this does not mean that the Americans are the good guys and the British are the bad guys. Templars are everywhere.

Се тепа на страната на американците ;)
Нема шанса ова да е финалето, очекувај уште најмалце 2 продолженија како Brotherhood и Revelations, ќе има го има модерниот свет сигурно.
Потврдено е од Убисофт дека ова е последниот дел од сагата на Дезмонд. Но ова не е крај на ац серијалот. Ке има пауза 2-3 години па почнуваме со некој нов батка или нешто сосема ново :)

Btw Ac3 ке има MP Co-op, до 4 играчи :D

Член од
31 октомври 2011
Мислења
85
Поени од реакции
22
Абе леле бе еј таман сакав да пишам дека играва е правена спрема сценариото од филмот Патриот каде што улогата на Мел Гибсон ја замениле со ассасинот ,но еве гледам ти веќе си го напишал тоа пред мене да не ме прочита море телепат еден хехе

Kajgana Shop

На врв Bottom