И во Северна Кореја така ги лажат.Кој не му се свиѓа нека не коментира тука глупости поинтересно било на Ајфелова да се качувало нешо ги фураат Американциве, абе немојте ви се молам каква е таква е мене одлична ми е.
Немора да значи. Уште незнаеме за што конкретно се работи но неговата улога е да се бори против Темпларите па кај шо ги има нив таму е и он.Може само едно прашање? Зошто тип кој очигледно има некакви индијански корени се тепа на страната на Америка? ОВа ми мириса на евтина американаска пропаганда по теркот на
Нема шанса ова да е финалето, очекувај уште најмалце 2 продолженија како Brotherhood и Revelations, ќе има го има модерниот свет сигурно.Прерано е за плукање, дап.
Ми се свиѓа што промениле нешто, иако секоја промена не е по дифолт добра промена. Овие промени (замена на градот со шума) ако навистина се главните адути на играта, тогаш имаме големи причини за страв.
Како прво, самите дрва се досадни за "пентарење". Според мене, најверојатно ќе биде премногу лесно и линеарно, за да можете брзо да се движите низ дрвата, со што ќе се уништи целиот тој Спајдермен филинг.
Второ, на сите ви смета Америка, зашто реално нас не боли курац за тој период таму, rednecks како се млатат едни со други во рурални градчиња.
Ако ова е навистина финалето, тогаш требаше да се случува во модерниот свет, бар јас тоа го посакував. Но, најверојатно е тешко од практична гледна точка и на денешниве конзоли.
Сепак, се ова погоре се само претпоставки, па ќе видиме какви нови детали ќе излегуваат за играта.
Па јас колку што знам масоните беа американци. Значи он би требало да се бори против американците нели?Немора да значи. Уште незнаеме за што конкретно се работи но неговата улога е да се бори против Темпларите па кај шо ги има нив таму е и он.
Connor is quiet and stoic, letting actions speak for words rather than conversing with others. In contrast to Ezio, Connor is a freedom fighter who acts in the name of justice rather than on personal revenge.Немора да значи. Уште незнаеме за што конкретно се работи но неговата улога е да се бори против Темпларите па кај шо ги има нив таму е и он.
Потврдено е од Убисофт дека ова е последниот дел од сагата на Дезмонд. Но ова не е крај на ац серијалот. Ке има пауза 2-3 години па почнуваме со некој нов батка или нешто сосема новоНема шанса ова да е финалето, очекувај уште најмалце 2 продолженија како Brotherhood и Revelations, ќе има го има модерниот свет сигурно.
Абе леле бе еј таман сакав да пишам дека играва е правена спрема сценариото од филмот Патриот каде што улогата на Мел Гибсон ја замениле со ассасинот ,но еве гледам ти веќе си го напишал тоа пред мене да не ме прочита море телепат еден хехеМоже само едно прашање? Зошто тип кој очигледно има некакви индијански корени се тепа на страната на Америка? ОВа ми мириса на евтина американаска пропаганда по теркот на