Chapstick
Сам свој психолог
А шо правија „говедата“?Јас бех у првите редови и ништо не видех од тоа...Се супер, само премногу гужва. А во таа гужва доволно е едно говедо на 20 души да им го расипе концертот, а ги имаше доста говеда.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А шо правија „говедата“?Јас бех у првите редови и ништо не видех од тоа...Се супер, само премногу гужва. А во таа гужва доволно е едно говедо на 20 души да им го расипе концертот, а ги имаше доста говеда.
Ристо Вртев можеби пишува убави текстови,но како пејач е дефинитивно жива катастрофа!Пола песни ги пее фалш,а ти звучи како поп да слушаш како пее.Сите тука зборуваат за Ристо Вртев,а всушност сите појма немаат дека сите песни се напишани,отсвирени од Гино гитаристот(мажот на Андријана Јаневска),а Ристо Вртев има украдено голем дел од текстовите(посебно руски автори).
Јас немам зборови да доловам како прекрасно си поминав. И мислам дека тоа вистинскиот збор на кој не треба да се додаде ништо! ПРЕКРАСНО!
Се убив напред на оградата и овие два дена ме боли `рбет, подколено, врат и глава + грло! Ама уште сум под имресии и не е важно што сега неможам да се движам, важно е дека скокав напред и пеев додека ме држеше гласот!
Неверојатно е чувството и неопишливо да дочекаш да го гледаш ем слушаш некој што ти е ВРВ цел живот! Жалам за предходно пропуштените концерти од нив, но овој вредеше! Ако има нареден повторно ќе сум таму, во првите борбени редови да ги оставам вратот,главата, нозете, грлото, рамениците и чат пат да изедам по некој лакт од зад мене! Архангел е душата на рокенролот во Македонија![]()
Освен инструменталните Небо, Земја, и Харт кор 2, не ги отсвиреа Билборд икона, I'm sad и Never talking to you. .
Еден поздрав до Sussaro и Tonchie.
http://star.dnevnik.com.mk/default.aspx?pbroj=2607&stID=43384
Одамна било ама слон заборава пропагатор не заборава. :pos2:
Инаку дали дека бев преморен после напорен ден па не ми се виде баш најдобар концертот на Архангел или сум бил повеќе пати па ми станале досадни кој знае, а може и озвучувањето беше тапа. Како и да е вредеше да се отиде за да се запознаат кајганџии и кајганџики, сите луѓе на место.
Зошто Гиновски не би бил пишан како композитор? Еве, и на Елтон Џон други му пишуваат текстови, па се знае кои се. Гиновски да не е овца, па да го пасат?Ристо Вртев можеби пишува убави текстови,но како пејач е дефинитивно жива катастрофа!Пола песни ги пее фалш,а ти звучи како поп да слушаш како пее.Сите тука зборуваат за Ристо Вртев,а всушност сите појма немаат дека сите песни се напишани,отсвирени од Гино гитаристот(мажот на Андријана Јаневска),а Ристо Вртев има украдено голем дел од текстовите(посебно руски автори).