Арсенал - Ливерпул [Emirates stadium, 02.11.2013 - 18:30]

• Креатор на темата Креатор на темата Awake
  • Време на започнување Време на започнување

Победник?

• Вкупно гласачи
    124
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Тука почиња кризата на Арсенал.Иначе нерешено ќе биде и Суарез ќе даде гол.;)

Арсенал ми делуваат како поквалитетен тим од Ливерпул, мислам дека ќе победат. Шо знам, Ливерпул некако не ме убедуваат дека се шампионски материјал (дека се заебана екипа, заебани се). Али, како што кажа Драгонскај погоре, евентуален пораз на некоја од овие две екипи може да значи влегување во лоша форма.

Сaкам да се распукат од голови. :D

Arsenal posle duelov moze da padne najnisko na 3to mesto a liverpool na 6to :icon_lol:.

Inace okolu duelov, Liverpool se vo odlicna forma pred se napadot, a od druga strana Arsenal posle Norwich se mlitavi 3 natprevari po red. I faktot deka se igrat na Emirati kade sto Arsenal gi zabeleza site 3 porazi sezonava e uste eden plus za Liverpool. Ali od druga strana e Arsenal, ekipa so 2 karakteri(nesto sto mnogu me nervirat poslednava decenija), od koj edniot e bad ass Tyler Durden a drugiot, mlitava pi4ica sho neznajt kaj terat.

Sostavot na Arsenal ochekuvano bi izgledal vaka:

--------------------------------Szczęsny----------------
Sagna------------Mertesacker--- Koscielny-----------Gibs
----------------------------Jack------------arteta/Ramsey(ako e suspendiran Arteta)
Gnabry/Ramsey --------------Ozil-------------------Cazorla
-------------------------------Giroud-----------------
E sea Brendan ako bi uvidol(a valjda uvidol) deka ekipava nemat krilen napagjac pa bi ja neutraliziral igrata na Arsenal so 2ca DMF, a od druga strana Arsen neka mu ja mislit kako ke gi neutralizirat Suarez i Starich,nivnite kontri i toa bez glavniot DMF vo timot sezonava.

1 чист ко пеналите на Суарез

Мислам мн ке биде тешко уште играме без крила се мачиме и гнабри е повреден, а сеа го неаме ни фламини на средина што е голем хендикеп така да верувам дека ке го игра озил десно санти лево, вилшир средина и позади артета и ремзи,според можностите вака најсолидно ми изгледа и напаѓачки и дефанзивно

Џабе клавате слика од великаните (Кутињо, Суарез, Стариџ и Џерард), туку Iago Aspas ќе ги "засени" со неговото голчиште против Арсенал. (можеби првенец?! xD)

Џабе клавате слика од великаните (Кутињо, Суарез, Стариџ и Џерард), туку Iago Aspas ќе ги "засени" со неговото голчиште против Арсенал. (можеби првенец?! xD)

Нема да влезе во игра Аспас. :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom