Арсенал - Ливерпул [Emirates stadium, 02.11.2013 - 18:30]

• Креатор на темата Креатор на темата Awake
  • Време на започнување Време на започнување

Победник?

• Вкупно гласачи
    124
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Челзијашиве сите неутрални 0-0 да заврши има да рипаат од среќа:pos:

.. добро што тој дел од анкетата го изумив :ROFLMAO:

Исто ни одговара и Ливепрул да победи, не е само нерешено :icon_mrgr:
Ама ако не ги тепаме франзуците тогаш нека заврши како сака :D

Јас како навивач на Челзи ненормално многу ги почитувам двата клуба, незнам зошто. За разлика од клубовите од Манчестер, одвратни ми се. Иначе, би сакал натпреварот да заврши нерешено иако гласав дека Ливерпул ќе победи. Зошто? Па некако Арсенал ми седи како подобар тим од Ливерпул но тешко се снаоѓа во дербиња. Во овој случај ако Ливерпул победи, и Челзи победи, Челзи ќе биде прв а Ливерпул 2. Арсенал 3. После ми се чини како Челзи да се подобри од Ливерпул но Суарез и Стариџ се во опасна форма и 'рушат се пред себе'. На крајот на краиштата Челзи има опасен тим.
Заклучок: Си гледам која опција ќе му одговара повеќе на Челзи, така да испадне. А дека Челзи е способен да ги победи двата тима, да способен е.

ама никој не памти кога биле од големите 2 на крај. Ливерпул последниве неколку години беше дури и во големите 10. :icon_lol:

Бар тимовите не биле казнети за местење и пребацени во втора лига.

Очекувам 4/6 п. во следните 2 натрпевари..:)) како ќе се освојат,не ме интересира. :свиркам:

Арсенал - Ливерпул 3:1
Стрелци: Жиру х2, Казорла и Суарез
:icon_lol: :свиркам:

Мислам дека не очекува тврда утакмица и детали ќе решаваат (0-2 ја имам на тикет).Сметам дека пресуден ќе е индивидуален добар потег или грешка.Типувам победа на Арсенал од 1-0 кого го сметам за поквалитетен од двата тима.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom