Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Некој ден ќе земам ќе мерам колку време има поминато од моментот кога го даваат тајмерот на 2-3 минути се до моментот кога ќе ја деактивираат бомбата. А да и глупаво беше што само тројца отидоа да го апсат Мерлин.
Друго во финалево се беше одлично, се мислев дека Дигл ќе го јаде, не очекував Томи.
Добра 2ра сезона не чека во секој случај.

Почнав да ја глеам серијава, интересна е. Ја избегнуев долго време, мислев нешто историско е:eek:, бар така името ми делуваше. После прочитав описот на ИМДБ, видов трејлерче ради реда, и ја симнав.

Felicity е закон лик...
99ii5k.jpg

Diggle дига тегови за промото од втората сезона... :D
243l2mp.jpg

Одамна неам сретнато толку блиску да се по години глумците, па чудно ми беше. :)

За CW Network единствено што е битно е да се убави, годините се небитни :D

Да, и јас после изгуглав и видов дека имаат (за серии) нормална разлика во години.
Ама ич не изгледа бе толку стар човекот! Утнале во секој случај. Прв пат кога ги видов кај зборуваат си викам ај браќа се. Ама кога го кажа тато :pos:

Него и јас мислев дека Дигл ќе отиде... ама поарно вака со Томи. :rolleyes:

Да, и јас после изгуглав и видов дека имаат (за серии) нормална разлика во години.
Ама ич не изгледа бе толку стар човекот! Утнале во секој случај. Прв пат кога ги видов кај зборуваат си викам ај браќа се. Ама кога го кажа тато :pos:

Него и јас мислев дека Дигл ќе отиде... ама поарно вака со Томи. :rolleyes:

pa dobro koa ke vidis i tatko mu na Din od supernatural e epten mn mala razlikata...samo tamu nosi brada i taka poseriozen lik ima...

Jeffrey Dean Morgan (John Winchester) is only 12 years older than his on-screen oldest son, Jensen Ackles (Dean Winchester).

Овој Амел ќе ме шекне, ептен спремен дечко е постојано вежба и се спрема, значи какви слики става на фејбук не е за горештиниве никако.
Не знам зашто на многумина не им чини серијава мене ми е топ навистина.
Знам дека е базирана на стрип и сетоа тоа е океј, но не се фокусирам на содржината на стрипот и не наоѓам замерки околку тоа.
Мене ми е битно Амел да го има што поише гол:vozbud:Искрена сум што:cool:
Стварно серијава ја гледам да плакнам очи, знам дека изгледа многу superficial, но доста ми е серии од типот на Хоумнленд што ќе ми ја запарат главата за милион посто, сакам нешто со што ќе ми се олади мозокот.
Супер акција/драма ми е сериичево.
Ќе се изналупаат, изнатепаат и на крај ќе се смират и така, сите среќно си живееа.
Само упер промашен кастинг ми имаат за Лорел, многу антипатична глумица ми е.
Фелисити он одер хенд ми е бомбонче, баш ми се пар со Оливер и се надевам дека порано или покасно ќе ги спојат.
Не го сакам со Лорел и точка!

Spartacus star Cynthia Addai-Robinson has been cast as Amanda Waller in Arrow season 2.

Да не кенка Криксус, ете му ја и овде љубената. :D

cynthia-addai-robinson-in-spartacus.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom