Arrow

• Креатор на темата Креатор на темата _Филип
  • Време на започнување Време на започнување
Се чека новата епизода, мене ме заинтересира серијата, но како шо спомнавте мора да и` се прогледа низ прсти. Само не знам оваа мајка му на Оливер шо мути со тој црнецот...

Најверојатно мајка му го убила татко му.

Шо поточно да гледам? Знам дека се преврти бродот, вратата се отвори и сестра и на Лорел летна. Не видов никаква експлозија или слично

гледај ја 2 епизода на крајот кога мајкаму на Оливер ке влезе во другата кола и што кажува.

гледај ја 2 епизода на крајот кога мајкаму на Оливер ке влезе во другата кола и што кажува.

Знам шо кажува, дека тоа патување било саботажа. Знаеш шо е саботажа? Она можеби го испланирала патувањето, ама не го убила татко му...

Не го убила ама планирала, ама нажалост тој сам се уби. :eek:

Не го убила ама планирала, ама нажалост тој сам се уби. :eek:

Не реков дека планирала да го убие, туку дека го испланирала патувањето со брод (за не знам која цел). И не си интересен со дофрлањава од страна, ако имаш нешто паметно кажи. Не дека ја бранам логиката на серијава, ако мене ме прашуваш до сега не ја најдов, ама сезонава ќе ја изгледам до крај, можеби ќе дадат одговори..

Не реков дека планирала да го убие, туку дека го испланирала патувањето со брод (за не знам која цел). И не си интересен со дофрлањава од страна, ако имаш нешто паметно кажи. Не дека ја бранам логиката на серијава, ако мене ме прашуваш до сега не ја најдов, ама сезонава ќе ја изгледам до крај, можеби ќе дадат одговори..

ти онда не знаеш што е саботажа?
http://en.wikipedia.org/wiki/Sabotage

и малце прибери се со одговориве ако не си сватил онда до тебе е.

ти онда не знаеш што е саботажа?
http://en.wikipedia.org/wiki/Sabotage

и малце прибери се со одговориве ако не си сватил онда до тебе е.

Онда изгледа сум сВатил онда шо знам онда...

Епа шо реков јас де? Она МОЖЕБИ! (оти не знаеме уште) го планирала патувањето со бродот и невремето, ама како и да е, тоа не ја прави УБИЕЦ! Кој не прави сеа разлика, ја или ти? Онда? Шо викаш?

Оф, значи таа ( со колегите ) решава да ја саботира јахтата со цел да го убија мажот је и сето тоа да изгледа како несреќен случај ( за да не можат да ја обвинат за убиство ). А го убиваат по се изгледа оти несакал повеќе да игра по нивните правила, се покајал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom