П
Паган-др
Гостин
Не ми смета, само чудно ми е.
Во случај да се откаже концертот, ќе сакаш да си ги вратиш парите. Како ќе им докажеш дека од таму си ја купил?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми смета, само чудно ми е.
Па мислам и дека така е, особено затоа што ќе биде салата фул.Инаку ќе има збунки за местата ако седнеш на нечие место и слично..Немој да ми речете дека секој на свое седиште треба да си седне, смешно ќе е за концерт :/ Картите од универзална се стандард нумерирани мора тоа да значи дека мора да се седне на свое седиште? :nesum:
Немој да ми речете дека секој на свое седиште треба да си седне, смешно ќе е за концерт :/ Картите од универзална се стандард нумерирани мора тоа да значи дека мора да се седне на свое седиште? :nesum:
a ke bidat gitarite unplug ili samo mikrofonite?
i zvucnite toa e zanimlivo dali se od onie kocka zvucnici i kako ke bide unplugot so bezzicen moden kako sto se povrzuvaat televizorot so kabelski offlineСе ќе биде, дури и звучниците.:smir:
i zvucnite toa e zanimlivo dali se od onie kocka zvucnici i kako ke bide unplugot so bezzicen moden kako sto se povrzuvaat televizorot so kabelski offline
i zvucnite toa e zanimlivo dali se od onie kocka zvucnici i kako ke bide unplugot so bezzicen moden kako sto se povrzuvaat televizorot so kabelski offline
Распродадени се картите за утре т.е. за концертот закажан за 16 април. Денес во Југотон имаше карти само за концертот во понеделник.