АРЕА unpluged во Универзална сала - 16.04.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Немој да ми речете дека секој на свое седиште треба да си седне, смешно ќе е за концерт :/ Картите од универзална се стандард нумерирани мора тоа да значи дека мора да се седне на свое седиште? :nesum:

Распродадени се картите за утре т.е. за концертот закажан за 16 април. Денес во Југотон имаше карти само за концертот во понеделник.

Немој да ми речете дека секој на свое седиште треба да си седне, смешно ќе е за концерт :/ Картите од универзална се стандард нумерирани мора тоа да значи дека мора да се седне на свое седиште? :nesum:
Па мислам и дека така е, особено затоа што ќе биде салата фул.Инаку ќе има збунки за местата ако седнеш на нечие место и слично..
Инаку јас касно упалив и не земав карта.Али сепак е можно да одам во понеделник:)

Е глупо така е,катастрофа!
Ние тројца имаме земено карти од исти места,значи ќе седиме еден до друг.
Ама другите двајца другари имаат посебно земено и сеа ќе биде срање..

Џекси провери во Тобакото на центар,може да има останато уште нешто.:smir:

Па во нормална држава секој би си седнал на свое место, ама кај нас е друга приказна. Уште од сега сум спремен за да се карам со тој што ќе ми биде седнат на местото. :)

i zvucnite toa e zanimlivo dali se od onie kocka zvucnici i kako ke bide unplugot so bezzicen moden kako sto se povrzuvaat televizorot so kabelski offline

Лошо си разбрал.

Најновиот албум од Ареа се вика unplugged и концертот се прави со тој повод,да се промовира албумот пред македонската публика.

Албумот се состои од 10 песни:

1.Unplugged
2.Unplugged Ivica
3.Unplugged Ruzica
4.Unplugged Vlatko
5.Unplugged Cede
6.Unplugged Area
7.Unplugged Gostivar
8.Unplugged Univerzalna
9.Zakonsme Unplugged
10.Unplugged Forever

Јас го ислушав новиов албум и можам да кажам дека шестата и деветата песна се најубави.
Десетата и првата некако ми се како лигави балади...:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom