Априли-ли-ли! :)

• Креатор на темата Креатор на темата pirlo21
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра првоаприлска шега?

• Вкупно гласачи
    165
wtf.ne veruvam vo kvalitetot na ovoj telefon.

a ovoj Nokiava so vi e na kajgana so 10 sim karti i 500gb e prvoaprilska shega :D :baeh:

:tapp:Па да не се жени да го ебам, кога знае дека жените го сакат за пари само да се разведат и да му ги лапнат парите:tapp:А сега најмногу ке страдат играчите:pos2:

АПРИЛИЛИЛИИИ!!!! дај не зезај Ацид, пошо 6.91 не е можно!!!!:pos2:
Сите викаа дека не е можно кога го постави и претходниот рекорд.
Мислам, повеќе од јасно е дека Болт не е човек. Ајде, побарајте го на Јутуб видеото за да се уверите во резултатот. Башка, резултатот е остварен на 31.03, не на 1-ви. Штета што поголемиот дел од светот ќе мисли дека ова е уште една од оние шеги...

Браво за Болт. Ѕверотина.

цц ацид е моќен ги бриши постовите :pos2:

сега проверив, се е во ред кај мене :)

каросеријата е ужас:tapp:
Што е толку лоша каросеријата? Мене баш ми изгледа добро, како совршен градски автомобил - компактен, спортски и со оној типичен бмв шмек. Каква каросерија очекуваш ти за помалку од 3.000 евра?

Кај мене од некои јапонки разголени има :vozbud::drk::vozbud:
Сеа ќе им побарам емесен :pipi:

manchestercity-sodrz.jpg

Најголемата финансиска сила во фудбалот Манчестер Сити утринава објави дека групацијата Абу-Даби која е сопственик на клубот, се наоѓа пред банкрот.

Тројцата шеици кои го поседуваат Манчестер Сити пред само половина година имаа вкупно богатство од 120 милијарди долари, но оттогаш работите тргнаа наопаку за тајкуните.

Шеикот Абдул Абдул III се разведува од деветте жени кои ќе добијат вкупно 62 милијарди долари, а шеикот најверојатно ќе се повлече да живее сам во изолација, со цел, како што самиот вели „да се исчисти духовно и телесно, без расипаноста на парите и распуштеноста“.
Неговиот партнер во групацијата Абу-Даби, Мехмет Ерџан западна во финансиски проблеми поради големиот број на инвестиции во разни фирми низ светот, кои заради светската економска криза пропаѓаат со вртоглава брзина.

Манчестер Сити уште од утре ќе почне да ги крати трошоците со цел да опстане што подолго до амортизирањето на целата ситуација, со тоа што ќе ги намали платите на играчите за половина, а за време на натпреварите нема да им биде дозволено да ги менуваат дресовите со играчи од противничкиот тим, заради недостиг на резервни дресови.

http://kajgana.com/statija_6637.html
Све све ама ова не :smeshko:

Од работа не можам да отворам фб, ама некако пречувстувам дека ми се има денесено некоја побркотина :) Некако во последно време доста грешки почнаа да им се дешаваат, да не ги снајде трагичната судбина како на хи5.

Пошто је тренутно сајам аутомобила у Београду, приказано је једно овакво возило, тј. концепт возила, цена је нешто већа од 5000 европских новчаница а возило поседује абс и 1 ваздушни јастук. Мада још није сигурно хоће ли ово ићи у серијску производњу.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom