Априли-ли-ли! :)

• Креатор на темата Креатор на темата pirlo21
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра првоаприлска шега?

• Вкупно гласачи
    165
Во секој подфорум мора да има по една тема :smir:

И на секој подфорум може да има по некој баниран ако вели априлилили на сите теми.

Како може да не биде можно кога гледавте на ЛОИ како Болт дури успорува за да не направи поголем рекорд?

Што е толку лоша каросеријата? Мене баш ми изгледа добро, како совршен градски автомобил - компактен, спортски и со оној типичен бмв шмек. Каква каросерија очекуваш ти за помалку од 3.000 евра?
можеле одпредната страна да ја направат како сите БМВ-ина и да ја спуштат малко...иначе за 3000 евра чисто нов вреде:vozbud:

Кај мене имаше слика од Анџелина Џоли и Бред Пит, а тагот врз Бред Пит го сочинуваше моето име и презиме. :Р

Кај мене имаше слика од Анџелина Џоли и Бред Пит, а тагот врз Бред Пит го сочинуваше моето име и презиме. :Р
Tе видов! Знаев дека еден ден ќе стават вистинска слика од тебе:wink:. Иначе Болиглава, на мсн ќе ти објаснам.:back:

Da, i kaj mene e isto vaka...

PROKLETSTVO!!!!
:jaj::toe:

Уште една бајка за деца :smir:

6.91 :uvo: додека не видам не верувам ај да беше 8 евентуално 7 да ама за ова незнам што да кажам, ај ако најде некој некое видео од настанов нека пушти.

дефинитивно ова е некоја превара или си трчал човекот на тренинг :)
проверив на неколку места и нема никакви информации дека воопшто имало некој митинг, а не па во женева. Добра шега :) BUSTED!!! :)

goranpandev-roma.jpg

:pos2::pos2: Ќе го запалат жив

Абе ако се сака да се направи добра шега потребна е креативност, а не што ми дојде да пишам колку да се рече. Смешно е од што е глупо

Ако може ова да се намали бар на 10 000, ќе ве молам :smir:

bmw01-01.jpg

Гледајте како се примеќе оти е фотошоп, ај видете од позади сенката на главата, таква ли му е главата на Пандев и нели гледате дека фризурата му е малку на горе а сенката на главата нема фризура.

:jaj:

ПС- Ме преварија :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom