Априли-ли-ли! :)

• Креатор на темата Креатор на темата pirlo21
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра првоаприлска шега?

• Вкупно гласачи
    165
јас поверував во таа за Горан Пандев во Рома, дури и се израдував, но за ете за џабе било:kesa::pos2:
сте ја заборавиле да ја ставите во анкетата таа дека Грција ја призна Македонија под уставното име.
се на се добро беше, да ве пофалам за креативноста на тие што ги измисливте и реализиравте шегите:aplauz:
нека ни е вечит априлилили:tv:

Лол, не ми се веруе дека паднав на финтата дека пингвините летаат. Па и на насловна ги имаше :pos2:

Јас најискрено не паднав на ниедна шега.
Единствена вест која мислев дека е шега (а всушност не била, што ми беше многу мило) беше веста за победата на МЗТ Скопје над Работнички Фершпед. :)

Паднав само на онаа за бесплатни рапидшер акаунти, кликнав автоматски без да размислам.На овие од анкетава на ниедна од нив не паднав, ама ќе ги издвојам Пандев во Рома, NpiX - мобилен со 20 мегапиксели, BMW Z0 за 2.990 евра и Чуда на еволуцијата: Пингвини кои летаат.Стварно беа добри тие:)

Хахаахахаха одлично имплементирани прво-априлски шеги. Иако беше доста сомнително, како така баш на 1ви април многу новитети искочија, сепак морам да признаам дека најдобра беше финтата за Космофон и Он.нет... Онака звучеше реално...:vozbud:
Секоја чест:smir:

Хахаахахаха одлично имплементирани прво-априлски шеги. Иако беше доста сомнително, како така баш на 1ви април многу новитети искочија, сепак морам да признаам дека најдобра беше финтата за Космофон и Он.нет... Онака звучеше реално...:vozbud:
Секоја чест:smir:

Хехе фала друже. Тоа беше момент на инспирација чмаејќи на час по Физика ако не се лажам. :)

Прво читам за Фејсбук грешката и не ни дочитав одма отидов да си проверам дали сликите ми ги смениле :pos: викам ах добро кај мене нема грешка и дочитувам априли ли ли :cry:

За Болт јако е, додуше од него може да се очекува феноменален резултат ама ова беше премногу. Ама за секој случај си проверив на гугле дали имало женевски атлетски митинг викендов гледам немало и ок. :)

За пингвините интересно ми беше, знаев дека е лага но добар е клипот.

Ова за Пандев јасно беше дека е лага, тоа за Манчестер Сити исто така иако сакам да е вистина :icon_lol:, Виндовсот нема шанси да е бесплатен инаку како ќе е Бил Гејтс најбогат на свет:). A бмв-то и онака не ми се свиѓаше :icon_lol:. Тоа за Фрчко јасно беше дека е лага.

И освен Кајгана порталот друг денес не ме излажа. Браво :smir:

Се почудив зошто темата во настани а не во политика:):)сепак априлиилиллилилилилии било::):):)

Пффф таман реков БМВ ќе вози секој :)

Искрено (не се фалам) не паднав на никоја зашто очекував вакви теми. Пробував да ги замрсам уште малце али не успешно. Ловците на априлили се покажаа на ниво на задачата.

Единствено ме заеба "Манчестер Сити пред банкрот" :)

Едит:
Која беше најуверлива шега? Која најдобро обработена? На која паднавте? :pos2:

Мислев дека е точно тоа дека Космофон и Он Нет ќе нудат 1gbps, се додека не го прочитав името на менаџерот на Он.Нет Мирослав. :pos:

Според мене најуверлива шега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom