Априли-ли-ли! :)

• Креатор на темата Креатор на темата pirlo21
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра првоаприлска шега?

• Вкупно гласачи
    165
Нема нишо да биде, првоаприлска шега.....пак ќе речам....
1Gb/s .... јок ....
...помалце исто....

Едно е GB/s, друго е гигабит. Мене искрено 100 mb/s ми изгледаат реално, еве каде е Словенија.. зошто да не и тука :wink:

Нема нишо да биде, првоаприлска шега.....пак ќе речам....
1Gb/s .... јок ....
...помалце исто....

Едно е GB/s, друго е гигабит. Мене искрено 100 mb/s ми изгледаат реално, еве каде е Словенија.. зошто да не и тука :wink:

Gigabit is a unit of digital information storage, with the symbol Gbit (or Gb).

Gigabyte is commonly abbreviated GB or Gbyte (not to be confused with Gb, which is used for a gigabit)

Едното е со мало, другото со големо "b"

хехехе ова априлили е :helou:

Ако мислат да градат PON мрежа има смисол, инаку нема. Во Бугарија предлагат 100мбит/с али е територијално доста ограничен.

Реално е до 100мбит/с, али 1гбит не, мада штом има во СЛО, и штом успеале да инвестираат таму ќе инвестираат и тука.

Пазарот е исти, територијата е иста. Па иако платежоспособноста на граѓаните е мала, ќе дојде време кога ќе имаат интернет сите куќи а ќе немаат телефон (фиксен). Ако се паметни знаат и треба во тоа да инвестираат

Македонија ја порази Холандија...
априлилилилилилилилиллилилили!

Viktor, ако е априлилили фора, незнаеш шо ти следи..

Помина и најзаебанторскиот ден во годината :)

Како што е ред, сите теми од форумов кои без шеги - на кои некои наседнаа, некои се придружија во комплетирањето на шегата, а некои го се обидоа да го срушат филингот со „откривање“ на заебанцијата - време е да ги префрлиме во оваа тема, со цел да го зачистиме форумов :)

Почнуваме...

Едит:
Која беше најуверлива шега? Која најдобро обработена? На која паднавте? :pos2:
Ајде, без срамење :tv:

Едит2:
Следува анкета.

Океј, за 35 минути ќе пројде 1ви Април па мислам дека е редно време на сите да ви ја кажам новоста во врска со журкава.

А новоста е .....

(тадам-да-дам)

АПРИЛИЛИЛИ!!! :vozbud::vozbud::vozbud:

:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom