Apple iPhone 5

• Креатор на темата Креатор на темата Barto
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе направите промена со појавувањето на новиот Iphone 5 ?

• Вкупно гласачи
    105
  • Гласањето е завршено на .
moj sovet ne zemaj so x sim . jas go zemav od tmobile ke go prodavam koga ke dojde 5 s makedonija.
--- надополнето: 12 август 2013 во 20:20 ---
moj sovet ne zemaj so x sim . jas go zemav od tmobile ke go prodavam koga ke dojde 5 s makedonija.
--- надополнето: 12 август 2013 во 20:20 ---

plus za prodavanje ke ti bidi mnogu polesno , ako ti e od tmobile posigurno se osekat kupuvacite .

Да ве прашам...Дали има некој искуство со iphone 5 купен од Америка, колку пари тука ќе ми земат за декодирање и слично? Благодарам.

Ако веќе имаш iphonе и не е neverlock тогаш нека пишат и другиве совет кај да го однесиш . Пошто немам јас некое големо искуство со отклучување . поздрав
--- надополнето: 14 август 2013 во 07:25 ---
Ако веќе порачуваш тогаш порачај си neverlock

Да ве прашам...Дали има некој искуство со iphone 5 купен од Америка, колку пари тука ќе ми земат за декодирање и слично? Благодарам.

од кој оператор ти е во америка?

Можеш да ми се обратиш за ПП или да поминеш во iButik ќе го средиме.

Ај да прашам за X-sim верзијата, уствари тоа ти е ко со чип некој во кој ја ставаш картицата и телефонот си работи нормално нели ? Имаат ли некоја маана или било што X-sim верзиите што се 200 евра поевтини од neverlock ? Откако ќе го земеш X-sim iphone-ot треба ли за нешто после да се доплаќа или.. ?

so x-sim често се жалат на паѓање на мрежата е сеа не знам други искуства со x sim . нека одговорат останатите што имаат повеќе искуство . поздрав

абе се убаво рекламите ама нека си го тераат филмот ако се подобри , а не вака :)

За да отворам Apple ID акаунт мора да имам кредитна картичка, односно да ги внесам тоа кодовите од картичката (иако сакам само free апликации да симнувам од App store?

За да отворам Apple ID акаунт мора да имам кредитна картичка, односно да ги внесам тоа кодовите од картичката (иако сакам само free апликации да симнувам од App store?

Имаше една финта ако уште постои, да не мора да внесуваш ништо како начин на плаќање. Побарај на Гугл

Преку телефон иде тоа, најди некоја бесплатна апликација и оди на даунлоуд. Ќе ти побара акаунт да направиш и пополни како сакаш, не би требало да ти побара кредитна картичка при овој метод. Барем јас така направив.

Дали може со Visa Electron картица да се купуваат апликации од AppStore?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom