Apple iPhone 5

Дали ќе направите промена со појавувањето на новиот Iphone 5 ?

• Вкупно гласачи
    105
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
64
moj sovet ne zemaj so x sim . jas go zemav od tmobile ke go prodavam koga ke dojde 5 s makedonija.
--- надополнето: 12 август 2013 во 20:20 ---
moj sovet ne zemaj so x sim . jas go zemav od tmobile ke go prodavam koga ke dojde 5 s makedonija.
--- надополнето: 12 август 2013 во 20:20 ---

Член од
5 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
64
plus za prodavanje ke ti bidi mnogu polesno , ako ti e od tmobile posigurno se osekat kupuvacite .

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.865
Поени од реакции
2.790
Да ве прашам...Дали има некој искуство со iphone 5 купен од Америка, колку пари тука ќе ми земат за декодирање и слично? Благодарам.

Член од
5 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
64
Ако веќе имаш iphonе и не е neverlock тогаш нека пишат и другиве совет кај да го однесиш . Пошто немам јас некое големо искуство со отклучување . поздрав
--- надополнето: 14 август 2013 во 07:25 ---
Ако веќе порачуваш тогаш порачај си neverlock

krale

iFrit
Член од
30 јули 2011
Мислења
803
Поени од реакции
254
Да ве прашам...Дали има некој искуство со iphone 5 купен од Америка, колку пари тука ќе ми земат за декодирање и слично? Благодарам.

од кој оператор ти е во америка?

Можеш да ми се обратиш за ПП или да поминеш во iButik ќе го средиме.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
1.382
Поени од реакции
248
Ај да прашам за X-sim верзијата, уствари тоа ти е ко со чип некој во кој ја ставаш картицата и телефонот си работи нормално нели ? Имаат ли некоја маана или било што X-sim верзиите што се 200 евра поевтини од neverlock ? Откако ќе го земеш X-sim iphone-ot треба ли за нешто после да се доплаќа или.. ?

Член од
5 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
64
so x-sim често се жалат на паѓање на мрежата е сеа не знам други искуства со x sim . нека одговорат останатите што имаат повеќе искуство . поздрав

Член од
5 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
64
абе се убаво рекламите ама нека си го тераат филмот ако се подобри , а не вака :)

Член од
11 февруари 2013
Мислења
156
Поени од реакции
241
За да отворам Apple ID акаунт мора да имам кредитна картичка, односно да ги внесам тоа кодовите од картичката (иако сакам само free апликации да симнувам од App store?

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.685
Поени од реакции
14.583
За да отворам Apple ID акаунт мора да имам кредитна картичка, односно да ги внесам тоа кодовите од картичката (иако сакам само free апликации да симнувам од App store?

Имаше една финта ако уште постои, да не мора да внесуваш ништо како начин на плаќање. Побарај на Гугл

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Преку телефон иде тоа, најди некоја бесплатна апликација и оди на даунлоуд. Ќе ти побара акаунт да направиш и пополни како сакаш, не би требало да ти побара кредитна картичка при овој метод. Барем јас така направив.

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Дали може со Visa Electron картица да се купуваат апликации од AppStore?

Kajgana Shop

На врв Bottom