Apple iPhone 5

Дали ќе направите промена со појавувањето на новиот Iphone 5 ?

• Вкупно гласачи
    105
  • Гласањето е завршено на .
Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Значи работи на т-мобајл картичка се додека не истече договорот и потоа можам на која сакам мрежа да се ставам ?
треба одкоа ќе ти заврши договорот, да идеш со фискална и другите документи да ти го оклучат без пари, ама курнази се од тмобиле ке ти најдат нешо мана, ако не си ти тој чив е договорот и такви сл срања

Член од
29 август 2012
Мислења
85
Поени од реакции
18
треба одкоа ќе ти заврши договорот, да идеш со фискална и другите документи да ти го оклучат без пари, ама курнази се од тмобиле ке ти најдат нешо мана, ако не си ти тој чив е договорот и такви сл срања
Курацц... Стварно компликации. Ма заеби тоа, ќе си земам од мобилара и готово. Иначе има некој искуство со купување на мобилни од мобилариве... Поточно од Ледиком, или пак предложете ми некоја друга што е добра :)

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
ете пиши му на крале за ајфон ако сакаш нема грешка кај него

krale

iFrit
Член од
30 јули 2011
Мислења
803
Поени од реакции
254
Курацц... Стварно компликации. Ма заеби тоа, ќе си земам од мобилара и готово. Иначе има некој искуство со купување на мобилни од мобилариве... Поточно од Ледиком, или пак предложете ми некоја друга што е добра :)

epa pisi sto ti treba ke zavrsime rabota.

Член од
29 август 2012
Мислења
85
Поени од реакции
18
Абе не ми е за сега, околу Нова Година планирам да земам ајфон 5, пошо претпоставувам ќе има некои попусти. Иначе дали има некоја друга варијанта за купување Ајфон 5ката али да биде поефтина од 500 евра ? И дали во мобилариве има попуст коа се зимаат повеќе од 2 Ајфони преку фирма ?
--- надополнето: 6 ноември 2013 во 15:08 ---
Абе не ми е за сега, околу Нова Година планирам да земам ајфон 5, пошо претпоставувам ќе има некои попусти. Иначе дали има некоја друга варијанта за купување Ајфон 5ката али да биде поефтина од 500 евра ? И дали во мобилариве има попуст коа се зимаат повеќе од 2 Ајфони преку фирма ?

krale

iFrit
Член од
30 јули 2011
Мислења
803
Поени од реакции
254

iPhone 5 нов за Нова Година нема да има.

Телефонот не е во производство веќе неколку месеци. МОже да има само 5S, а за попуст не се надевај, па уште на фирма. Може да има некој минимален попуст за 2 телефона, но и онака телефоните се преевтини во мобилариве.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
iPhone 5 нов за Нова Година нема да има.

Телефонот не е во производство веќе неколку месеци. МОже да има само 5S, а за попуст не се надевај, па уште на фирма. Може да има некој минимален попуст за 2 телефона, но и онака телефоните се преевтини во мобилариве.
според тебе,како ке се понаша со цена половните петки , пошо веќе ги нема у производство?

Член од
23 февруари 2010
Мислења
626
Поени од реакции
1.317

Ako zimas iphone zemi si 5s da te vidi Gospod batali 5ka ili 5c plastikata

Sent from my iPhone using Tapatalk

krale

iFrit
Член од
30 јули 2011
Мислења
803
Поени од реакции
254
според тебе,како ке се понаша со цена половните петки , пошо веќе ги нема у производство?

Па конкретно последниов месец цената е качена некои си 30тина евра, бидејќи телефонот е многу баран, а веќе го нема.

Член од
29 август 2012
Мислења
85
Поени од реакции
18
ne be, ima po ova reklama 5 i pazar 3 i 5g... Da ne se nekoi kineski sranja ?:mad:
--- надополнето: 8 ноември 2013 во 18:00 ---
ne be, ima po ova reklama 5 i pazar 3 i 5g... Da ne se nekoi kineski sranja ?:mad:

krale

iFrit
Член од
30 јули 2011
Мислења
803
Поени од реакции
254
--- надополнето: 8 ноември 2013 во 18:00 ---

Тоа е истиот телефон, некои што не знаат 5ката ја пишуваат како 5Г.

Член од
17 јануари 2014
Мислења
36
Поени од реакции
1
Сакам да купам ајфон,а не ми се даваат толку пари-за на ново.
Се мислам дали да купам на старо,па ме интересира што вие мислите?Дали ми е паметно или не ми е.страв ми е да не ги лупнам парите а да ми се расипе телефонот за брзо време,да не не го бива.Има ли некој со искуство,па да сподели?И ако земам на старо на што да внимавам,односно што да проверам дали е во ред со телефонот,дали е оргинал ,дали му е менуван тач на пример или некои други работ што може да не се добри.И препорачајте ми добра и сигурна мобилара
.Ви благодарам многу.

Kajgana Shop

На врв Bottom