- Член од
- 16 септември 2013
- Мислења
- 702
- Поени од реакции
- 691
iPhone 5 зимај и не му ја мислисе мислам дали да земам iphone 5 или samsung galaxy s4.. предлози и искуства ако може
iPhone 5 зимај и не му ја мислисе мислам дали да земам iphone 5 или samsung galaxy s4.. предлози и искуства ако може
iPhone 5S ако можеш...се мислам дали да земам iphone 5 или samsung galaxy s4.. предлози и искуства ако може
iphone дефинитивно.се мислам дали да земам iphone 5 или samsung galaxy s4.. предлози и искуства ако може
Мало дополнување, мора да додаде картица затоа што нема да може да купи ни бесплатни апликации без нејзе а не верувам дека некој би користел iPhone без нивЧеститки за изборот . Добредојде во IOS најорганизираниот софтвер до сега .Најпрво направи си акаунт на appstore и ако имаш некоја картица што подржува електронско купување регистрираја ако планираш да си купуваш apps . Во ibooks апликацијата што оди стандарт со софтверот побарај
iPhone 5s Guide Book ,IOS 7 Guide Book . И од тука почни , па потоа ако нешто заглавуваш оди на youtube и таму имаш видеа под наслов IOS 7 . Промената е голема што ја имаш направено но ќе разбериш дека многу повеќе си губел време и нерви околу Android . Па со здравје да си го служиш .
П.С. Биди потемелен во едукацијата не само колку да знаеш да го работиш . Поздрав
Не е точно дека мора да се додаде картица.Мало дополнување, мора да додаде картица затоа што нема да може да купи ни бесплатни апликации без нејзе а не верувам дека некој би користел iPhone без нив
1. Инсталираш iTunesКако од лаптоп да префрлам песни на телефонот?
Некој не прочитал user guideКако од лаптоп да префрлам песни на телефонот?
Жена ми го има, нема проблем, супер е телефонот. Батеријата не е нешто сјајна, инаку океј е. Дизајнот е врв пред се.Се мислам после долги години Андроид и Самсунг да се префрлам на ИОС. Е сеа совет од вас, пошто буџетот е ограничен дали е солиден 5ката, или има некои проблеми (фабрички). Чисто информација ме интересира.
Поздрав