- Член од
- 16 септември 2013
- Мислења
- 702
- Поени од реакции
- 691
iPhone 5 зимај и не му ја мислисе мислам дали да земам iphone 5 или samsung galaxy s4.. предлози и искуства ако може

iPhone 5 зимај и не му ја мислисе мислам дали да земам iphone 5 или samsung galaxy s4.. предлози и искуства ако може
iPhone 5S ако можеш...се мислам дали да земам iphone 5 или samsung galaxy s4.. предлози и искуства ако може
iphone дефинитивно.се мислам дали да земам iphone 5 или samsung galaxy s4.. предлози и искуства ако може
Мало дополнување, мора да додаде картица затоа што нема да може да купи ни бесплатни апликации без нејзе а не верувам дека некој би користел iPhone без нивЧеститки за изборот . Добредојде во IOSнајорганизираниот софтвер до сега .Најпрво направи си акаунт на appstore и ако имаш некоја картица што подржува електронско купување регистрираја ако планираш да си купуваш apps . Во ibooks апликацијата што оди стандарт со софтверот побарај
iPhone 5s Guide Book ,IOS 7 Guide Book . И од тука почни , па потоа ако нешто заглавуваш оди на youtube и таму имаш видеа под наслов IOS 7 . Промената е голема што ја имаш направено но ќе разбериш дека многу повеќе си губел време и нерви околу Android . Па со здравје да си го служиш .
П.С. Биди потемелен во едукацијата не само колку да знаеш да го работиш . Поздрав
Не е точно дека мора да се додаде картица.Мало дополнување, мора да додаде картица затоа што нема да може да купи ни бесплатни апликации без нејзе а не верувам дека некој би користел iPhone без нив![]()
1. Инсталираш iTunesКако од лаптоп да префрлам песни на телефонот?![]()
Некој не прочитал user guideКако од лаптоп да префрлам песни на телефонот?![]()
Жена ми го има, нема проблем, супер е телефонот. Батеријата не е нешто сјајна, инаку океј е. Дизајнот е врв пред се.Се мислам после долги години Андроид и Самсунг да се префрлам на ИОС. Е сеа совет од вас, пошто буџетот е ограничен дали е солиден 5ката, или има некои проблеми (фабрички). Чисто информација ме интересира.
Поздрав