Apple iPhone 5

• Креатор на темата Креатор на темата Barto
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ќе направите промена со појавувањето на новиот Iphone 5 ?

• Вкупно гласачи
    105
  • Гласањето е завршено на .
Земав iPhone 5S нов,сеа како треба да го полнам/колку треба да го полнам? И првпат користам iOS,пред тоа бев на android паа и да ми кажете збор-два плус за телефонот и за оперативниот систем :)

Честитки за изборот . Добредојде во IOS :) најорганизираниот софтвер до сега .Најпрво направи си акаунт на appstore и ако имаш некоја картица што подржува електронско купување регистрираја ако планираш да си купуваш apps . Во ibooks апликацијата што оди стандарт со софтверот побарај
iPhone 5s Guide Book ,IOS 7 Guide Book . И од тука почни , па потоа ако нешто заглавуваш оди на youtube и таму имаш видеа под наслов IOS 7 . Промената е голема што ја имаш направено но ќе разбериш дека многу повеќе си губел време и нерви околу Android . Па со здравје да си го служиш .
П.С. Биди потемелен во едукацијата не само колку да знаеш да го работиш . Поздрав

Честитки за изборот . Добредојде во IOS :) најорганизираниот софтвер до сега .Најпрво направи си акаунт на appstore и ако имаш некоја картица што подржува електронско купување регистрираја ако планираш да си купуваш apps . Во ibooks апликацијата што оди стандарт со софтверот побарај
iPhone 5s Guide Book ,IOS 7 Guide Book . И од тука почни , па потоа ако нешто заглавуваш оди на youtube и таму имаш видеа под наслов IOS 7 . Промената е голема што ја имаш направено но ќе разбериш дека многу повеќе си губел време и нерви околу Android . Па со здравје да си го служиш .
П.С. Биди потемелен во едукацијата не само колку да знаеш да го работиш . Поздрав
Мало дополнување, мора да додаде картица затоа што нема да може да купи ни бесплатни апликации без нејзе а не верувам дека некој би користел iPhone без нив :)

може има опција , и не мора да има регистрирано картица :)[DOUBLEPOST=1401514178][/DOUBLEPOST]http://iosguides.net/ ЕВЕ СТРАНА ЗА КАКО ДА НАУЧИШ КАКО ДА КОРИСТИШ IOS

Мало дополнување, мора да додаде картица затоа што нема да може да купи ни бесплатни апликации без нејзе а не верувам дека некој би користел iPhone без нив :)

Не е точно дека мора да се додаде картица.

Има опција да се направи без картица регистрација.

Како од лаптоп да префрлам песни на телефонот? :oops:

Како од лаптоп да префрлам песни на телефонот? :oops:
1. Инсталираш iTunes
2. Внесуваш се што имаш на компјутер од музика во iTunes Library преку File -> Add Folder/Add File
3. Поврзуваш iPhone со компјутер преку УСБ кабелче
4. Чим се поврзат се синхронизираат и истовремено ти се отвара iTunes како pop-up прозорче
5. Горе десно се појавува копче iPhone и песните од Library ги влечеш кон тоа копче iPhone и со самото тоа се префрлуваат

Се мислам после долги години Андроид и Самсунг да се префрлам на ИОС. Е сеа совет од вас, пошто буџетот е ограничен дали е солиден 5ката, или има некои проблеми (фабрички). Чисто информација ме интересира.
Поздрав

Се мислам после долги години Андроид и Самсунг да се префрлам на ИОС. Е сеа совет од вас, пошто буџетот е ограничен дали е солиден 5ката, или има некои проблеми (фабрички). Чисто информација ме интересира.
Поздрав
Жена ми го има, нема проблем, супер е телефонот. Батеријата не е нешто сјајна, инаку океј е. Дизајнот е врв пред се.

според мене подобро ти е да одиш на 5s затоа што има по врхунски перфоманси и многу подобро ќе го доживееш iphone . Моментално го имаш во екстра понуда во т мобиле . Вреди да инвестираш . Ако купиш сподели искуство , потребно ни е на сите останати кој сакаат да се префрлат . Поздрав и убави празници .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom