Apple iPhone 5

Дали ќе направите промена со појавувањето на новиот Iphone 5 ?

• Вкупно гласачи
    105
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
64
Ајде еве работам на случајот малку серверите им се оптеретени али ќе е ок :) patem go instaliravte ios 6 . Na pocetokot mi pravese error izbrisav vo host eden apple id i sea ok e eve i na iphonot i na ipad super e :)

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Што е со мапите на IOS 6 катастрофа се за македонија ова не е можно не е можно
Еве ти вода со шеќер! :D
--- надополнето: 20 септември 2012 во 10:17 ---
Нормално е да се очекува дека нема да бидат детални како Google Maps, особено за Македонија човече. Ќе ти излезе сега нова апликација Maps од Гугл за iOS и ќе тераш.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
iOS 6 на iPhone 4S е значително побавен од 5.1.1. Еден куп багови надов до сега, осеќам за месец-два ќе извадат закрпи

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Години наназад Apple имаше иновација во телефонот. Почнувајќи од 2-ката што смени се, па 4 ката со одличниот дизајн и екстремно високата резолуција, па 4с siri во секој телефон тие имаа по нешто што другите го немаа. Во 5-кава нема ништо такво

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.094
Поени од реакции
1.656
Apple ги дупнаа сите, unlocked телефони само преку интернет нарачки барем за првите недела,две.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Слично како и лани, и оваа година Samsung им го пукна реметот на Apple и пак ги закопа во земја :pos:

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Нормално е да се очекува дека нема да бидат детални како Google Maps, особено за Македонија човече. Ќе ти излезе сега нова апликација Maps од Гугл за iOS и ќе тераш.
Огромен фејл се мапите. Што особено за Македонија, за цел свет се истиот фејл. Еве ти за Јапонија.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169
Овај експеримент со мапите воопшто не им требаше.Според проценките на Верге, ќе им треба 2-3 години да ги донесат до некој употреблив левел.Гугл којзнае што ќе измисли дотогаш.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.094
Поени од реакции
1.656
Вакви такви, бетер од урда идат, која еуфорија е во Канада невидено нешто, поготово ако имаш unlocked т.е ако си нарачал на 12ти у првиот пола саат кога беа ставени на продажба, сеа моеш да ги шитнеш по 1200 долари (канадски).Ако има заинтерсирани пишете порака :D

Attachments

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Рекламава ја направија пред да излезе 4Ѕ
Erm... оваа ја направија пред да излезе 4S. Таа што ја постирав е најновата аплоудирана на 19ти септември. Ама изгледа ти од што си толку игнорантен не си го ни пуштил видеото што го постирав :icon_lol:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Erm... оваа ја направија пред да излезе 4S. Таа што ја постирав е најновата аплоудирана на 19ти септември. Ама изгледа ти од што си толку игнорантен не си го ни пуштил видеото што го постирав :icon_lol:
Не го пуштив, мислев истата е, што ќе ми е :)

Kajgana Shop

На врв Bottom