Apple го презентира iPad

• Креатор на темата експерт
  • Време на започнување

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Се е кажано.Значи МААНИ за тебе е позитивна конотација и не е ругање,така? Види малце отвори речник на МЛЈ па провери.Од ова поголема бламажа,амин. А твојата гледна точка си е само твоја која што не мора да биде точна.Едноставно личен став си е личен став.Некој ако рече дека виножитото е црно и црно му е,џабе ти објаснувај му до сабајле дека е сосем поинакво :smir:
Друже, знаеш да читаш цели постови, или се заморуваш од толку текст?
Значи, прочитај ги убаво моите постови уште еднаш ,ако не ти се јасни.
Ако треба помош со долгите зборови, кажи... Ако не, не ме замарај.

Маани има. Според мој вкус. Маана и ругање во никој случај не претставува едно исто.
И пивото има маани, после 5-6 испиени ми се моча страшно многу и тоа ме нервира... Но, тоа не ме спречува да го купам пак и пак и пак, нели?
Можеби ти треба да го ѕирнеш речникот...
Како што веќе кажав, јас не сум таргет на Apple со овој производ.
Не се ни апликациите кои што моментално се развиваат кај мене во фирма за овој гаџет.
Стварите кои што мене ми пречат не им пречат на оние кои што се таргет на оваа направа. Едноставно, си постои пазар за направа од овој тип.
Што тука не ти е јасно?

Дај, жити се, прочитај убаво и ако ти се дискутира нормално, дискутирај, ако сакаш да се натегаш, те молам, не ме замарај. Ок? Супер, фала...

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Можете да кажувате колку сакате и на крја ќе испадне да го има секој 3-ти на планетава. ИСТИОТ муабет како за првиот ајфон.

Мораше да се цитирам дека за 6 месеци како што тргнало така ќе биде!!!

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Значи сега испаѓа дека секој 3-ти на планетава е ретард? Ебати цивилизацијата, до кај стигнавме!:pos2:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Во петок ќе има презентација во купилаптоп, ако некој е заинтересиран да погледне :)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.484
Apple издаде официјално соопштение во кое со жалење објаснува дека наместо кон крајот на овој месец, официјалната дистрибуција на iPad надвор од САД ќе започне месец дена подоцна, односно, кон крајот на мај.

Во истото соопштение компанијата открива дека точните цени на секој поединечен модел на iPad надвор од границите на САД ќе бидат објавени на 10. мај.

Според Apple, конечниот резултат од првата продажна недела на iPad не е ни 300.000, ни 700.000 продадени примероци - туку точно 500.000 парчиња.

Токму преголемата побарувачка, која е тешко да се задоволи со постоечките производни капацитети на Apple, е причина за доцнењето на iPad на европскиот пазар.

Но, затоа што "јаболкарите" (корисниците на Apple) надвор од САД се секогаш оставени во заден план, а и се свесни поради таквиот третман на Apple, сигурно нема да им биде тешко да се солидаризираат со компанијата и да чекаат...

Vnuce

Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Чекор по чекор упатсвто за печатење од iPad :pos: :

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
:devil3:

Го имаше и на Gizmodo ова, забегани се тие. :)
И ај, кој викаше дека од iPad не можело да се принта?!

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Коа веќе со хумор почнавме

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
!

Жими се, еве практична намена. :)

Vnuce

Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Е, ваков страв немам видено во животов.
Пред некој ден се расчу дека Microsoft се откажува од идејата за Courier...
Сите противници на iPad-от го величеа HP Slate, но, ете видиш... го откажаа и него.

Кој е следниот јунак?

Schhh87

schhh...
Член од
3 февруари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
16
Сите противници на iPad-от го величеа HP Slate, но, ете видиш... го откажаа и него.

Кој е следниот јунак?
абе ако видиш куриер не беше ни официјално представен, ама слејт... и јас се зачудив ко видов.мислам дека уште не е официјално.изгледа дека го купија палм ма можеби гледаат повеќе иднина на веб ос за тач продуктите, можеби и не :)

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
623

Кој е следниот јунак?
Coolzrockpad :)

Изгледа нема да дочекаме, долго време :)

Kajgana Shop

На врв Bottom