Vnuce
http://abix.mk
- Член од
- 20 март 2006
- Мислења
- 2.602
- Поени од реакции
- 223
Друже, знаеш да читаш цели постови, или се заморуваш од толку текст?Се е кажано.Значи МААНИ за тебе е позитивна конотација и не е ругање,така? Види малце отвори речник на МЛЈ па провери.Од ова поголема бламажа,амин. А твојата гледна точка си е само твоја која што не мора да биде точна.Едноставно личен став си е личен став.Некој ако рече дека виножитото е црно и црно му е,џабе ти објаснувај му до сабајле дека е сосем поинакво :smir:
Значи, прочитај ги убаво моите постови уште еднаш ,ако не ти се јасни.
Ако треба помош со долгите зборови, кажи... Ако не, не ме замарај.
Маани има. Според мој вкус. Маана и ругање во никој случај не претставува едно исто.
И пивото има маани, после 5-6 испиени ми се моча страшно многу и тоа ме нервира... Но, тоа не ме спречува да го купам пак и пак и пак, нели?
Можеби ти треба да го ѕирнеш речникот...
Како што веќе кажав, јас не сум таргет на Apple со овој производ.
Не се ни апликациите кои што моментално се развиваат кај мене во фирма за овој гаџет.
Стварите кои што мене ми пречат не им пречат на оние кои што се таргет на оваа направа. Едноставно, си постои пазар за направа од овој тип.
Што тука не ти е јасно?
Дај, жити се, прочитај убаво и ако ти се дискутира нормално, дискутирај, ако сакаш да се натегаш, те молам, не ме замарај. Ок? Супер, фала...