Ај признај дека ова го немаш пробано на ајфон/ајпод тач.Јас ти ТВРДАМ дека дур слушаш музика можеш и да сурфаш и да чатиш.Лево од батеријата ти стои знакче PLAY дека во позадина ти работи iPod апликацијата.Него муабетот му беше дека додека сурфаш на нет или седиш на мсн во позадина неможе да ти свири мп3-ојка.
Си чул за Backgrounder?Уште по глупо додека седам на мсн само тоа треба да ми биде, во меѓувреме неможам да проверам меил или да сурфам низ нет. Ај замисли си како би било за секое отварање на веб да мора да правиш дисконект на мсн-то па после пак да се конектираш
Они мислат дека ова е лаптоп, за игри или наменет како обичен лаптоп. Повеќето луѓе незнаат дека е таблет Мислат лаптоп, без тестатура, на touch screen.Кој тврди дека е замена за лаптоп???
Apple ова го позиционира баш кај што му е место, помеѓу iPhone и Mac Book. Што не ти е јасно?
sto apple pocna da krsi rekordi so ipadot, za pobaruvacka i interes niz svetot... :smir:
Со други зборови, iPad-от се продава ко лубеници!sto apple pocna da krsi rekordi so ipadot, za pobaruvacka i interes niz svetot... :smir:
Јас па мислев дека баш тоа му е целта на маркетингот. Да продаде нешто.Ке се продава само поради маркетингот
А оти го ругаш 6 страни уназат? Ко велев дека епл е епл и дека ќе се продава ми се отепа од пуфки продавање па чак дури и лично почна да ме вреѓаш дека ова било нешто шо немало да види бел ден. Е па фактите го говорат спротивното.т.е. тоа што јас го докажував!Јас па мислев дека баш тоа му е целта на маркетингот. Да продаде нешто.
Види, без разлика дали некој мисли дека е корисна или не ствар, парите што се слеваат на сметка на Apple се исти. Показател за успешен производ е продажбата. А, продажбата... поточно, предпродажбата на iPad-от иде над сите очекувања. Успех? Јас би рекол да.
И за ајфон имаше ваква иста споредба со камен па затоа е најпродаваниот смартфон од било кој друг.А излегоа еден мал милион "УБИЦИ" на ајфон па сите сам себе се убија :pos2:
Ај, те молам, цитирај мој пост каде што викам дека iPad-от нема да биде успешен, или каде што го ругам?А оти го ругаш 6 страни уназат?
Се е кажано.Значи МААНИ за тебе е позитивна конотација и не е ругање,така? Види малце отвори речник на МЛЈ па провери.Од ова поголема бламажа,амин. А твојата гледна точка си е само твоја која што не мора да биде точна.Едноставно личен став си е личен став.Некој ако рече дека виножитото е црно и црно му е,џабе ти објаснувај му до сабајле дека е сосем поинакво :smir:Дека има маани, според мене, има.. И ги кажав од моја гледна точка.