ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
не ми е јасно High school dxd има 12 епизоди (wiki, myanimelist) а на аниме1 кај што ја гледам има 16 + 6 спешлс ме збуни скроз

препорака за аниме во стил на Tokyo gore police, planet terror, death proof (роберт родригез)...

Постои аниме што воопшто нема боречки вештини во него ? :D

ги има многу зависи во каков жанар си заинтересиран
Не сум посебно заинтересиран онака ме интересираше, сите што ги знам имаат некои борачки вештини во нив :D

Не сум посебно заинтересиран онака ме интересираше, сите што ги знам имаат некои борачки вештини во нив :D
тогаш не си гледал доволно најдобрите анимеа не се со боречки вештини (y)

Де бе човек анимето е комплексна уметност исто ко да прашаш дали има филмови каде што нема пукање, кога ќе чуе некој од страна аниме одма му асоцира на дигимон, цицки или хентаи... which is... sad.

c323cf588d2b747774fd8a90e0864c63.jpg

meanwhile :pos:

Постои аниме што воопшто нема боречки вештини во него ? :D
Постои. Зошто не би постоело.
ef - a tale of memories/melodies на пример. Има и доста други.

Јас уште малку ќе го догледам Monster.
Што следно?
Препорачајте нешто!
Правилата се да нема претерано многу перверзни сцени (знам, досадна сум) па да не морам да ја скокам пола серија/филм

Што следно?
Препорачајте нешто!
Правилата се да нема претерано многу перверзни сцени (знам, досадна сум) па да не морам да ја скокам пола серија/филм
Gankutsuou the count of Monte Cristo се спремам да го гледам порепорака на @~2A и усште еден пријател нема ечии сцени или пак ако сакаш подолго нешто можеш Inuyasha да го пробаш јас сестра ми ја заразив со Inuyasha :cool: а ми велеше она што гледаш цртани за деца :pos: инаку Inuyasha исто така нема ечии најлошото е од Miroku и тоа е смешна сцена нема nudity

Што следно?
Препорачајте нешто!

Legends of the galactic heroes.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom