G
garthok
Гостин
не ми е јасно High school dxd има 12 епизоди (wiki, myanimelist) а на аниме1 кај што ја гледам има 16 + 6 спешлс ме збуни скроз
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako sto vidov jas na myanimelist ima dev sezoni po 12,2 ova,I 6не ми е јасно High school dxd има 12 епизоди (wiki, myanimelist) а на аниме1 кај што ја гледам има 16 + 6 спешлс ме збуни скроз
ги има многу зависи во каков жанар си заинтересиранПостои аниме што воопшто нема боречки вештини во него ?![]()
Не сум посебно заинтересиран онака ме интересираше, сите што ги знам имаат некои борачки вештини во нивги има многу зависи во каков жанар си заинтересиран
тогаш не си гледал доволно најдобрите анимеа не се со боречки вештиниНе сум посебно заинтересиран онака ме интересираше, сите што ги знам имаат некои борачки вештини во нив![]()
Де бе човек анимето е комплексна уметност исто ко да прашаш дали има филмови каде што нема пукање, кога ќе чуе некој од страна аниме одма му асоцира на дигимон, цицки или хентаи... which is... sad.Не сум посебно заинтересиран онака ме интересираше, сите што ги знам имаат некои борачки вештини во нив![]()
Постои. Зошто не би постоело.Постои аниме што воопшто нема боречки вештини во него ?![]()
Јас уште малку ќе го догледам Monster.
Што следно?
Препорачајте нешто!
Правилата се да нема претерано многу перверзни сцени (знам, досадна сум) па да не морам да ја скокам пола серија/филм
Gankutsuou the count of Monte Cristo се спремам да го гледам порепорака на @~2A и усште еден пријател нема ечии сцени или пак ако сакаш подолго нешто можеш Inuyasha да го пробаш јас сестра ми ја заразив со InuyashaЈас уште малку ќе го догледам Monster.
Што следно?
Препорачајте нешто!
Правилата се да нема претерано многу перверзни сцени (знам, досадна сум) па да не морам да ја скокам пола серија/филм
Јас уште малку ќе го догледам Monster.
Што следно?
Препорачајте нешто!