ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
нема да зажалиш многу е јака во топ 5 омилени ми е

Ја изгледав првата сезона, стварно е јака, акција на нивоу.Кој ја нема гледано обавезно да ја почне(знам дека сите ја имате,аматер сум тука на темава:ROFLMAO:).

Revy:love:
two-hands.png

п.с: Во серијава нонстоп некој цигари пуши, ме дразнеа, додека ги изгледав сите 13 епизоди кутија ипол цигари испушив:oops:

Ја изгледав првата сезона, стварно е јака, акција на нивоу.Кој ја нема гледано обавезно да ја почне(знам дека сите ја имате,аматер сум тука на темава:ROFLMAO:).

Revy:love:
two-hands.png

п.с: Во серијава нонстоп некој цигари пуши, ме дразнеа, додека ги изгледав сите 13 епизоди кутија ипол цигари испушив:oops:
revy ist the best XD има продолжение roberta's blood trail

revy ist the best XD има продолжение roberta's blood trail

Mislam deka te procitav nekade, ima serija devil may cry? Oti igrata ja obozavam, dante. <3

Zasega imam gledano samo Death Note i Attack on Titan. Sakam nesto so golem coolness factor.

Full Metal Alchemist ili Monster ke mi bea sledni..

Mislam deka te procitav nekade, ima serija devil may cry? Oti igrata ja obozavam, dante. <3

Zasega imam gledano samo Death Note i Attack on Titan. Sakam nesto so golem coolness factor.

Јас како неповикан ќе ти одговорам, најверојатно не е онлајн (царот :D).

Да, има.
http://www.animefreak.tv/anime-watch/devil-may-cry-episode-1

Не гледај Fullmetal alchemist, туку Fullmetal alchemist: Brotherhood.

Да, има.

Па тоа се бара! :vozbud:

На брадхуд и мислев, сум изумил да допишам. Нејсе, се одлучив веќе за devil may cry! Samo da vidam kakvi torenti ima, na 40' kocki e slikata od linkot, nesakam na laptop da kisnam. Izgubiv navika.

Da da care ima Devil May Cry anime gledaj go I bleach claymore I fate stay night I fate zero[DOUBLEPOST=1396982755][/DOUBLEPOST]

Да, има.

Na teren sum imav mnogu rabota denses :p[DOUBLEPOST=1396982887][/DOUBLEPOST]
Нели втора сезона е The Second Barrage, па после Roberta's Blood Trail?
Tocno samo sakav da naglasam :3

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ја изгледав Monster и можам да кажам дека ми е во топ 10.
Кој не ја гледал, нека ја изгледа. Вреди.
Сега ќе почнам со Kuroko no Basuke за малку да си го одморам мозокот од Monster, а после Gungrave.

Како што реков, почнав да го гледам Kuroko no Basket за да си го одморам мозокот.
Па мозокот е во ред, но оваа нешто ме направи хиперактивна.
Сега, во 21:30 ми се игра кошарка. Од каде, до каде сега?

Туку, нештово е заразно. Посебно за самопрокламирани полу-кошаркари како мене.
Можеби не е најпаметната серија, нема многу филозофии, но не можам да престанам да ја гледам.
Минатата вечер почнав да гледам, а еве веќе 17-та епизода. Јас обично не гледам вака, туку „рекреативно“, по две-три епизоди дневно, барем во последно време. Порано не беше така.
Изгледа ми се врати зависноста.
Прво Monster, иако долго време ја гледав. Сега ова.
Вистина, малку ми е празно вака без Monster. Се „дружев“ со серијата од 15-ти февруари.
Аха, и заборавив да кажам по нешто за крајот на Monster.
Не знам зошто сите велат дека крајот е разочарувачки. Мене ми се допадна како заврши целата работа.

Како што реков, почнав да го гледам Kuroko no Basket за да си го одморам мозокот.
Па мозокот е во ред, но оваа нешто ме направи хиперактивна.
Сега, во 21:30 ми се игра кошарка. Од каде, до каде сега?

Туку, нештово е заразно. Посебно за самопрокламирани полу-кошаркари како мене.
Можеби не е најпаметната серија, нема многу филозофии, но не можам да престанам да ја гледам.
Минатата вечер почнав да гледам, а еве веќе 17-та епизода. Јас обично не гледам вака, туку „рекреативно“, по две-три епизоди дневно, барем во последно време. Порано не беше така.
Изгледа ми се врати зависноста.
Прво Monster, иако долго време ја гледав. Сега ова.
Вистина, малку ми е празно вака без Monster. Се „дружев“ со серијата од 15-ти февруари.
Аха, и заборавив да кажам по нешто за крајот на Monster.
Не знам зошто сите велат дека крајот е разочарувачки. Мене ми се допадна како заврши целата работа.
не сакаат сите да гледаат happy ending посебно во мрачни серии како што е Monster затоа и реков ме разочара крајот очекував трагедии и смрт многу смрт :icon_mrgr: но ској си има свој вкус :cool:

Devil May Cry ispadna tapa, no podnosliva samo oti sum golem fan na igrite. Ni akcijata bese jaka, ni storijata onaka, ni animacijata mi bese ok nitu dante mi bese kul. :D
Pobogu igrata DmC: Devil May Cry (5kata) dante so seljackata frizura bese bolje od ovaa.

Razgledav ovaa Bleach mi deluva interesno ali premnogu e, zasega me mrzi. Odsekogas planiram Monster ali kako moderator mora da ve citam pa eve doznav deka ima happy ending.
Mozebi ponatamu..

Ostanuva da produzam so Berserk ili ovaa Brotherhood-ov. Koja e ponova i pokratka? I ja ima kvalitetna za simnuvanje?
Isto, ve citav ste se mocale od hororite. Predlozete nesto i takvo, sakam da probam. Kako hardcore fan na horori, pogotovo koga porasnav so istite od 80'tite.. bas da vidam sto ima za ponuda.

ps Ovaa titanive ke ima oficijalno sega vtora ili uste se ceka?
Levi mi bese najepic. :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom