dantemkd
demon hunter
нема да зажалиш многу е јака во топ 5 омилени ми еДе кажете ми збор два за Black lagoon, го има некој гледано.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нема да зажалиш многу е јака во топ 5 омилени ми еДе кажете ми збор два за Black lagoon, го има некој гледано.
нема да зажалиш многу е јака во топ 5 омилени ми е
revy ist the best XD има продолжение roberta's blood trailЈа изгледав првата сезона, стварно е јака, акција на нивоу.Кој ја нема гледано обавезно да ја почне(знам дека сите ја имате,аматер сум тука на темава).
Revy
![]()
п.с: Во серијава нонстоп некој цигари пуши, ме дразнеа, додека ги изгледав сите 13 епизоди кутија ипол цигари испушив![]()
revy ist the best XD има продолжение roberta's blood trail
Mislam deka te procitav nekade, ima serija devil may cry? Oti igrata ja obozavam, dante. <3
Zasega imam gledano samo Death Note i Attack on Titan. Sakam nesto so golem coolness factor.
Full Metal Alchemist ili Monster ke mi bea sledni..
Јас како неповикан ќе ти одговорам, најверојатно не е онлајн (царот).
Да, има.
http://www.animefreak.tv/anime-watch/devil-may-cry-episode-1
Не гледај Fullmetal alchemist, туку Fullmetal alchemist: Brotherhood.
Ќе се разочараш од DMC ќе видиш!Па тоа се бара!
На брадхуд и мислев, сум изумил да допишам. Нејсе, се одлучив веќе за devil may cry! Samo da vidam kakvi torenti ima, na 40' kocki e slikata od linkot, nesakam na laptop da kisnam. Izgubiv navika.
revy ist the best XD има продолжение roberta's blood trail
Да.Нели втора сезона е The Second Barrage, па после Roberta's Blood Trail?
Da da care ima Devil May Cry anime gledaj go I bleach claymore I fate stay night I fate zero[DOUBLEPOST=1396982755][/DOUBLEPOST]Mislam deka te procitav nekade, ima serija devil may cry? Oti igrata ja obozavam, dante. <3
Zasega imam gledano samo Death Note i Attack on Titan. Sakam nesto so golem coolness factor.
Full Metal Alchemist ili Monster ke mi bea sledni..
Na teren sum imav mnogu rabota denses :p[DOUBLEPOST=1396982887][/DOUBLEPOST]Јас како неповикан ќе ти одговорам, најверојатно не е онлајн (царот).
Да, има.
http://www.animefreak.tv/anime-watch/devil-may-cry-episode-1
Не гледај Fullmetal alchemist, туку Fullmetal alchemist: Brotherhood.
Tocno samo sakav da naglasam :3Нели втора сезона е The Second Barrage, па после Roberta's Blood Trail?
не сакаат сите да гледаат happy ending посебно во мрачни серии како што е Monster затоа и реков ме разочара крајот очекував трагедии и смрт многу смртКако што реков, почнав да го гледам Kuroko no Basket за да си го одморам мозокот.
Па мозокот е во ред, но оваа нешто ме направи хиперактивна.
Сега, во 21:30 ми се игра кошарка. Од каде, до каде сега?
Туку, нештово е заразно. Посебно за самопрокламирани полу-кошаркари како мене.
Можеби не е најпаметната серија, нема многу филозофии, но не можам да престанам да ја гледам.
Минатата вечер почнав да гледам, а еве веќе 17-та епизода. Јас обично не гледам вака, туку „рекреативно“, по две-три епизоди дневно, барем во последно време. Порано не беше така.
Изгледа ми се врати зависноста.
Прво Monster, иако долго време ја гледав. Сега ова.
Вистина, малку ми е празно вака без Monster. Се „дружев“ со серијата од 15-ти февруари.
Аха, и заборавив да кажам по нешто за крајот на Monster.
Не знам зошто сите велат дека крајот е разочарувачки. Мене ми се допадна како заврши целата работа.