ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Аха.
Можеби единствената аниме серија која е навистина хорор.
Мене ми се допадна.
Ако сакаш морничави работи нема да имаш проблем.

Аха.
Можеби единствената аниме серија која е навистина хорор.
Мене ми се допадна.
Ако сакаш морничави работи нема да имаш проблем.
elfen lied , higurashi , shiki , deadman wonderland , jikoku shojo ,mirai nikki , hellsing , berserk, corpse party claymore признавам не сум го гледал another но за мене овие се навистина топ 10 за кои знам дека сигурно се добри или од лично искуство или од препораки

Само што го изгледав Паприка, по "mindfuck" аниме филм немам видено.Многу потсеќа на Инсепшн, уствари Инсепшн може вода да му носи, ако нема и Нолан инспирација земено од Паприка.:)

Последно уредено:
elfen lied , higurashi , shiki , deadman wonderland , jikoku shojo ,mirai nikki , hellsing , berserk, corpse party claymore признавам не сум го гледал another но за мене овие се навистина топ 10 за кои знам дека сигурно се добри или од лично искуство или од препораки
Elfen Lied ми се допадна.
Хигураши е добра, но премногу напорна и тешка за гледање. Причина:насилство..
Добро, сите во реалниот свет ме знаат како некоја која сака да гледа гадни серии со наслиство. Но ова и за мене беше премногу.
Сепак, добра серија.
Од овие ја имам гледани и Мираи Ники и исто така ми се допадна. Интересна ми беше за гледање. Ех, времиња...
Клејмор исто така многу ми се допадна. Неколку пати ја имам изгледано.

А другите ги немам гледано. Некои планирам да ги гледам.

Добро, сите во реалниот свет ме знаат како некоја која сака да гледа гадни серии со наслиство. Но ова и за мене беше премногу.
Сепак, добра серија.
Од овие ја имам гледани и Мираи Ники и исто така ми се допадна. Интересна ми беше за гледање. Ех, времиња...

Nema da zazalish site tie se najdobrite anime horor serii

Сепак, добра серија.

e aj sega da te vidam

Клејмор имаше наслиство, но не толку одвратно како кај Хигураши.

Obezglavuvanja i sakatenja se sepak odvratna stvar. Jest da e Higurashi zaeban i ne e za sekogo, no i Claymore moze da se pofali so golem blood fest.

Obezglavuvanja i sakatenja se sepak odvratna stvar. Jest da e Higurashi zaeban i ne e za sekogo, no i Claymore moze da se pofali so golem blood fest.
Па во право си, но за мене Хигураши е најодвратна аниме серија, сепак е добра.

Па во право си, но за мене Хигураши е најодвратна аниме серија, сепак е добра.
Ако мислиш дека таа е одвратна пробај ја Pupa толку без врска серија не сум видел,најголемото срање шо го имам видено 12 епизоди има и траат по 3,4 минути.

Ако мислиш дека таа е одвратна пробај ја Pupa толку без врска серија не сум видел,најголемото срање шо го имам видено 12 епизоди има и траат по 3,4 минути.
3 минути траат дека нема воопшто филер.:icon_mrgr:

Него Noragami, прати некој?

Го изгледав Клејмор, ми се допадна, многу борби и крв,раце нозе на сите страни, приказната исто доста солидна, крајот е малце жмк.Следно на листата е Анодер, иако сум плашливец и не гледам хорор, вајда не е страшно.:)

Де кажете ми збор два за Black lagoon, го има некој гледано.

Последно уредено:
Го изгледав Клејмор, ми се допадна, многу борби и крв,раце нозе на сите страни, приказната исто доста солидна, крајот е малце жмк.

Крајот е исфорсиран, не сум баш сигурен одамна ми е гледано ама колку што имам разбрано ми се чини го промени студиото кое ја правеше анимацијата, па ете на некој начин исфорсиран крај. Како и да е, ако си манга читач читај ја мангата отприлика негде од 30ти чаптер (+/-) има уште многу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom