2
~2A
Гостин
Darker than black - повеќе ми беше досадно, отколку интересно. Борбите онака просечни, саундтрак за време на борба, немаше.... Малку беа епизодите кои беа интересни... 7че и то со пријатели. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Darker than black - повеќе ми беше досадно, отколку интересно. Борбите онака просечни, саундтрак за време на борба, немаше.... Малку беа епизодите кои беа интересни... 7че и то со пријатели.![]()
Имаш и филм нешто κаκо адаптација на анимов или незнам κаκо беше и доста добаρ е(спρема мене)Ја почнав Basilisk, до 10та епизода сум. Ми се допаѓа како се водат борбите, доста непредвидливи.
Рано е да носам заклучок, но засега ми е интересна.![]()
Hellsing ultimate berserk ghost in the shell devil may cryДај кажете нешто слично на ова http://www.youtube.com/watch?v=B0usPpABXSk
Зирнав малку од Hellsing на youtube,кажи ми кај можам да го глеам,бар да има некаков превод ако знаеш,фала ти многу.Hellsing ultimate berserk ghost in the shell devil may cry
Probaj na titlovi ili podnapisi ama. Teshko deka ke se fatatЗирнав малку од Hellsing на youtube,кажи ми кај можам да го глеам,бар да има некаков превод ако знаеш,фала ти многу.
Зирнав малку од Hellsing на youtube,кажи ми кај можам да го глеам,бар да има некаков превод ако знаеш,фала ти многу.
^Ја почнав Basilisk, до 10та епизода сум. Ми се допаѓа како се водат борбите, доста непредвидливи.
Рано е да носам заклучок, но засега ми е интересна.![]()
прибај го Claymore и Black LagoonНешто слично на Berserk ако може да ми препорачате
Claymore има толку лош крај (исфорсиран) што го замразив целото аниме, но затоа мангата ја следам.прибај го Claymore и Black Lagoon
да да мангата е далеку далеку подобраClaymore има толку лош крај (исфорсиран) што го замразив целото аниме, но затоа мангата ја следам.
Ја "замрзнав" на 143, чекам да завршат.