ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
Darker than black - повеќе ми беше досадно, отколку интересно. Борбите онака просечни, саундтрак за време на борба, немаше.... Малку беа епизодите кои беа интересни... 7че и то со пријатели. :D

Darker than black - повеќе ми беше досадно, отколку интересно. Борбите онака просечни, саундтрак за време на борба, немаше.... Малку беа епизодите кои беа интересни... 7че и то со пријатели. :D

Same here :3

• Ми се допаѓа
Reactions: ~2A
Ја почнав Basilisk, до 10та епизода сум. Ми се допаѓа како се водат борбите, доста непредвидливи.
Рано е да носам заклучок, но засега ми е интересна. (y)

Ја почнав Basilisk, до 10та епизода сум. Ми се допаѓа како се водат борбите, доста непредвидливи.
Имаш и филм нешто κаκо адаптација на анимов или незнам κаκо беше и доста добаρ е(спρема мене)(y)

• Ми се допаѓа
почнав да гледам Ergo proxy па ако има да ми прати некој линк или торент од серијава но без dubbed англиски

Зирнав малку од Hellsing на youtube,кажи ми кај можам да го глеам,бар да има некаков превод ако знаеш,фала ти многу.
Probaj na titlovi ili podnapisi ama. Teshko deka ke se fatat

Зирнав малку од Hellsing на youtube,кажи ми кај можам да го глеам,бар да има некаков превод ако знаеш,фала ти многу.

Не Hellsing, туку Hellsing Ultimate (OVA).[DOUBLEPOST=1394475235][/DOUBLEPOST]
^
Само што ја завршив и одма да се надоврзам на претходниот. :)

Ми се допадна серијата како се одвиваше, битките непредвидливи, исто така ми се допадна и што имаше во одредени епизоди и мала приказна за секое шиноби посебно, интересно!

Анимацијата ми се допадна многу, а жените како се цртани уште повеќе, дефинитивно авторот обрнал многу повеќе внимание на нив. :)

Инаку пред да почнам да го гледам, а од порано ми беше на watchlist, имав мали очекувања за серијата.

Последно уредено од модератор:
Claymore има толку лош крај (исфорсиран) што го замразив целото аниме, но затоа мангата ја следам. :)

Ја "замрзнав" на 143, чекам да завршат.
да да мангата е далеку далеку подобра
:D

• Ми се допаѓа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom