Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аха.Another ok li e?![]()
Another ok li e?![]()
elfen lied , higurashi , shiki , deadman wonderland , jikoku shojo ,mirai nikki , hellsing , berserk, corpse party claymore признавам не сум го гледал another но за мене овие се навистина топ 10 за кои знам дека сигурно се добри или од лично искуство или од препоракиАха.
Можеби единствената аниме серија која е навистина хорор.
Мене ми се допадна.
Ако сакаш морничави работи нема да имаш проблем.
Elfen Lied ми се допадна.elfen lied , higurashi , shiki , deadman wonderland , jikoku shojo ,mirai nikki , hellsing , berserk, corpse party claymore признавам не сум го гледал another но за мене овие се навистина топ 10 за кои знам дека сигурно се добри или од лично искуство или од препораки
Nema da zazalish site tie se najdobrite anime horor seriiElfen Lied ми се допадна.
Хигураши е добра, но премногу напорна и тешка за гледање. Причина:насилство..
Добро, сите во реалниот свет ме знаат како некоја која сака да гледа гадни серии со наслиство. Но ова и за мене беше премногу.
Сепак, добра серија.
Од овие ја имам гледани и Мираи Ники и исто така ми се допадна. Интересна ми беше за гледање. Ех, времиња...
Клејмор исто така многу ми се допадна. Неколку пати ја имам изгледано.
А другите ги немам гледано. Некои планирам да ги гледам.
Elfen Lied ми се допадна.
Хигураши е добра, но премногу напорна и тешка за гледање. Причина:насилство..
Добро, сите во реалниот свет ме знаат како некоја која сака да гледа гадни серии со наслиство. Но ова и за мене беше премногу.
Сепак, добра серија.
Од овие ја имам гледани и Мираи Ники и исто така ми се допадна. Интересна ми беше за гледање. Ех, времиња...
Клејмор исто така многу ми се допадна. Неколку пати ја имам изгледано.
А другите ги немам гледано. Некои планирам да ги гледам.
Клејмор имаше наслиство, но не толку одвратно како кај Хигураши.e aj sega da te vidam
Клејмор имаше наслиство, но не толку одвратно како кај Хигураши.
Па во право си, но за мене Хигураши е најодвратна аниме серија, сепак е добра.Obezglavuvanja i sakatenja se sepak odvratna stvar. Jest da e Higurashi zaeban i ne e za sekogo, no i Claymore moze da se pofali so golem blood fest.
Ако мислиш дека таа е одвратна пробај ја Pupa толку без врска серија не сум видел,најголемото срање шо го имам видено 12 епизоди има и траат по 3,4 минути.Па во право си, но за мене Хигураши е најодвратна аниме серија, сепак е добра.
3 минути траат дека нема воопшто филер.Ако мислиш дека таа е одвратна пробај ја Pupa толку без врска серија не сум видел,најголемото срање шо го имам видено 12 епизоди има и траат по 3,4 минути.
Го изгледав Клејмор, ми се допадна, многу борби и крв,раце нозе на сите страни, приказната исто доста солидна, крајот е малце жмк.