Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам ништо да симнам од Play store вика грешка од серверот...

Не можам ништо да симнам од Play store вика грешка од серверот...
Интермецов вика да пробаш да исчистиш кеш и дата на Play store. Да се логираш, и од почеток и да пробаш да симнеш :)

Zdravo. Dali ke mozete da mi kazete koe e najdobro polovno telefonce za okolu 6.000 denari? Najvazno mi e da ne lagira, da ne secka, da ne koci i slicno.. Fala odnapred !

Предлог за некое програмче кое би симнувал видеа од јутуб ? ! Имаше еден како го гледаш видеото само се симнува во телефонот знае некој ?

Кога одам на плеј стор да спуштам јутјуб(про форматирање), подолу на листата дава некој даунладер. Не сум го пробал

Знае некој да ми објасни како да го подесам Флеш Плеерот на Алкател М-поп 5020. Зашто не ми отвора некои страници како што треба и ми вика инсталирајте или подесетего Флешот.
Благодарам!

Decki imam LG G3 16gb imav problem so baterijata, telefonot mi rabotese samo na polnac. Ja smeniv baterijata i sega telefonot mi se gasi na 25-30% baterija.. Ke go ukucam na polnac isklucen telefonot po nekoe vreme na display- ot kazuca 6% baterija..koga ke go uklucam telefonot toj veke ima 40 i poveke baterija..znae li nekoj sto e problemot da mi objasni..

Имам проблем со SD картицата. Ми излегува известување : SD card damaged, try formating...

Како да си ги спасам датотеките да не ми отидат во вода со форматирањето.
Го поврзав телефонот со компјутерот (УСБ врска), но ми дозволува да ја пребарувам само меморијата на телефонот, за мемориската картица ми вели Insert disc into drive G. Исто така пробав и error-checking во disck properties > tools > error-checkinig, но не сака ни да стартува.
Чаре?

Имам проблем со SD картицата. Ми излегува известување : SD card damaged, try formating...

Како да си ги спасам датотеките да не ми отидат во вода со форматирањето.
Го поврзав телефонот со компјутерот (УСБ врска), но ми дозволува да ја пребарувам само меморијата на телефонот, за мемориската картица ми вели Insert disc into drive G. Исто така пробав и error-checking во disck properties > tools > error-checkinig, но не сака ни да стартува.
Чаре?
Јас имав проблем со сим картичка на истиов начин, а пошто имав внатре многу броеви кои несакав да ги изгубам ,барав чаре еден дечко кој се расправа со електроника ми рече дека некои од моделите на Нокиа се направени така да секогаш можат да ги прочитаат картичките. Едноставно ќе проба телефонот од повеќе места да пристапи. Проба и навистина успеа, ми ги ископира броевите.

Акартичката ми беше скреша физички9не одделена туку пукната)

Вероватно истото го можи и со Сд картичките.
Ми објаснуваше дека телефонот имал варијанти да влегува во картиакат од конекторите кои не се за тоа и да изврши некои врсти премостувања.

Пробај со читач на сд картички на комјутерите да ги ископираш ако можиш фајловите. пробај со повеќе видови на компјутери

Знае некој да ми објасни како да го подесам Флеш Плеерот на Алкател М-поп 5020. Зашто не ми отвора некои страници како што треба и ми вика инсталирајте или подесетего Флешот.
Благодарам!
Андроид од пред некое време не ја поддржува Flash платформата.

Предлог за некое програмче кое би симнувал видеа од јутуб ? ! Имаше еден како го гледаш видеото само се симнува во телефонот знае некој ?
www.clipconverter.cc[DOUBLEPOST=1443776513][/DOUBLEPOST]Screenshot_2015-10-02-10-55-50-1.png

Е ова се случи. Не сакам да го инсталирам а не знам како да го избришам од таблетот. Совет?

www.clipconverter.cc[DOUBLEPOST=1443776513][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 129735

Е ова се случи. Не сакам да го инсталирам а не знам како да го избришам од таблетот. Совет?
Не можеш да го тргнеш освен да го рутираш и така да го отргнеш иначе вака ке ти стои ке го игнорираш само

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Не можеш да го тргнеш освен да го рутираш и така да го отргнеш иначе вака ке ти стои ке го игнорираш само

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
А да му ставам 5.0? Предности и недостатоци? Инаку галакси таб с имам (3гига рам, два куадкор процесори...)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom