Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, можам ли некако да ги повратам најверојатно избришани фотографии од Samsung Galaxy S4? Сега отварам во галерија и гледам нема ниедна фотографија освен wallpaper-от. Можно е сами да се избришат или јас погрешка сум ги избришал?

Дечки, можам ли некако да ги повратам најверојатно избришани фотографии од Samsung Galaxy S4? Сега отварам во галерија и гледам нема ниедна фотографија освен wallpaper-от. Можно е сами да се избришат или јас погрешка сум ги избришал?
Неможе да се вратат никако

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Неможе да се вратат никако

Е друг пат за памет да си ги ставам на Google Drive и слични такви. Сега ми текна, мислам дека чепкав во DCIM и бришев и не ми текна дека сликите ги избришав. :D
Па гледав некои програмчиња на нет, не може со нив да се вратат сликите?

Е друг пат за памет да си ги ставам на Google Drive и слични такви. Сега ми текна, мислам дека чепкав во DCIM и бришев и не ми текна дека сликите ги избришав. :D
Па гледав некои програмчиња на нет, не може со нив да се вратат сликите?

Се имам пробано ништо не врака само е губење време,ставај си ги сликите на dropbox и раат си :D

Се имам пробано ништо не врака само е губење време,ставај си ги сликите на dropbox и раат си :D

ОК, не планирам да се мучам толку за слики.
А можам со Google Photos да ги сочувувам, односно автоматски дали ќе се синхронизираат или треба мануелно да ги прикачувам?

А можам со Google Photos да ги сочувувам, односно автоматски дали ќе се синхронизираат или треба мануелно да ги прикачувам?
Незнам тоа кај мене на телефон е избришан цел блоатвер од гугал и самсунг што ми битно сам ми префла на dropbox имам 50GB :)
6892c3d6976511e432d7649f3d7c91a6.jpg

Незнам тоа кај мене на телефон е избришан цел блоатвер од гугал и самсунг што ми битно сам ми префла на dropbox имам 50GB :)
6892c3d6976511e432d7649f3d7c91a6.jpg

Ќе се снајдам, ама нема више да сејфувам само у телефон. :icon_lol:

Здраво

Имам lg l4 кога и да се вклучам на wifi има интернет само неколку минути после ми пишува зачувано, обезбедено и го шекнува цел рутер(tp-link wr740n), и мора да го рестартирам рутерот за другите да имат интернет

Здраво

Имам lg l4 кога и да се вклучам на wifi има интернет само неколку минути после ми пишува зачувано, обезбедено и го шекнува цел рутер(tp-link wr740n), и мора да го рестартирам рутерот за другите да имат интернет
Mene ednaš mi se sluči slično no jas oo greška kaj setinzite za wi fi kliknav na WPS Pin entry i morav da go rwsetiram ruterot i da go formatiram mobilniot

Кога ќе дојде батеријата до 50% WiFiто се гаси и чекам по пола минута додека профункционира пак. Таблет 7 инчи Андроид 4.2.

Ако ти е била уклучена синхронизацијата за слики можеби ке се вратат. Пробај синхронизирај рачно кај акаунтс во гугал акаунтот.

Sent from my K3 Note using Tapatalk

Ако ти е била уклучена синхронизацијата за слики можеби ке се вратат. Пробај синхронизирај рачно кај акаунтс во гугал акаунтот.

Sent from my K3 Note using Tapatalk

Не била уклучена синхронизацијата, сликите се изгубени. Ама веќе ја вклучив и симнав една позадинска слика од Zedge и автоматски се синхронизира во Google Photos.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom