Дечки, можам ли некако да ги повратам најверојатно избришани фотографии од Samsung Galaxy S4? Сега отварам во галерија и гледам нема ниедна фотографија освен wallpaper-от. Можно е сами да се избришат или јас погрешка сум ги избришал?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Неможе да се вратат никакоДечки, можам ли некако да ги повратам најверојатно избришани фотографии од Samsung Galaxy S4? Сега отварам во галерија и гледам нема ниедна фотографија освен wallpaper-от. Можно е сами да се избришат или јас погрешка сум ги избришал?
Неможе да се вратат никако
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Е друг пат за памет да си ги ставам на Google Drive и слични такви. Сега ми текна, мислам дека чепкав во DCIM и бришев и не ми текна дека сликите ги избришав.
Па гледав некои програмчиња на нет, не може со нив да се вратат сликите?
Се имам пробано ништо не врака само е губење време,ставај си ги сликите на dropbox и раат си![]()
Незнам тоа кај мене на телефон е избришан цел блоатвер од гугал и самсунг што ми битно сам ми префла на dropbox имам 50GBОК, не планирам да се мучам толку за слики.
А можам со Google Photos да ги сочувувам, односно автоматски дали ќе се синхронизираат или треба мануелно да ги прикачувам?
Незнам тоа кај мене на телефон е избришан цел блоатвер од гугал и самсунг што ми битно сам ми префла на dropbox имам 50GB
![]()
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Mene ednaš mi se sluči slično no jas oo greška kaj setinzite za wi fi kliknav na WPS Pin entry i morav da go rwsetiram ruterot i da go formatiram mobilniotЗдраво
Имам lg l4 кога и да се вклучам на wifi има интернет само неколку минути после ми пишува зачувано, обезбедено и го шекнува цел рутер(tp-link wr740n), и мора да го рестартирам рутерот за другите да имат интернет
Mene ednaš mi se sluči slično no jas oo greška kaj setinzite za wi fi kliknav na WPS Pin entry i morav da go rwsetiram ruterot i da go formatiram mobilniot
Ако ти е била уклучена синхронизацијата за слики можеби ке се вратат. Пробај синхронизирај рачно кај акаунтс во гугал акаунтот.ОК, не планирам да се мучам толку за слики.
А можам со Google Photos да ги сочувувам, односно автоматски дали ќе се синхронизираат или треба мануелно да ги прикачувам?
Ако ти е била уклучена синхронизацијата за слики можеби ке се вратат. Пробај синхронизирај рачно кај акаунтс во гугал акаунтот.
Sent from my K3 Note using Tapatalk
Factory reset na telefonot i resetiranje na ruterot(so igla od zadna strana)И го оправи ли?