Factory reset na telefonot i resetiranje na ruterot(so igla od zadna strana)
Го имам правено тоа
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Factory reset na telefonot i resetiranje na ruterot(so igla od zadna strana)
Интермецов вика да пробаш да исчистиш кеш и дата на Play store. Да се логираш, и од почеток и да пробаш да симнешНе можам ништо да симнам од Play store вика грешка од серверот...
Земи Ноут 4 и ќе видиш се и сешто.Pa iPhone 6ka imam ama sakam malce android deka mi zdosadi ios so site jailbreak gluposti tapa mi e stanat a pa stock e užas.
Јас имав проблем со сим картичка на истиов начин, а пошто имав внатре многу броеви кои несакав да ги изгубам ,барав чаре еден дечко кој се расправа со електроника ми рече дека некои од моделите на Нокиа се направени така да секогаш можат да ги прочитаат картичките. Едноставно ќе проба телефонот од повеќе места да пристапи. Проба и навистина успеа, ми ги ископира броевите.Имам проблем со SD картицата. Ми излегува известување : SD card damaged, try formating...
Како да си ги спасам датотеките да не ми отидат во вода со форматирањето.
Го поврзав телефонот со компјутерот (УСБ врска), но ми дозволува да ја пребарувам само меморијата на телефонот, за мемориската картица ми вели Insert disc into drive G. Исто така пробав и error-checking во disck properties > tools > error-checkinig, но не сака ни да стартува.
Чаре?
Андроид од пред некое време не ја поддржува Flash платформата.Знае некој да ми објасни како да го подесам Флеш Плеерот на Алкател М-поп 5020. Зашто не ми отвора некои страници како што треба и ми вика инсталирајте или подесетего Флешот.
Благодарам!
www.clipconverter.cc[DOUBLEPOST=1443776513][/DOUBLEPOST]Предлог за некое програмче кое би симнувал видеа од јутуб ? ! Имаше еден како го гледаш видеото само се симнува во телефонот знае некој ?
Не можеш да го тргнеш освен да го рутираш и така да го отргнеш иначе вака ке ти стои ке го игнорираш самоwww.clipconverter.cc[DOUBLEPOST=1443776513][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 129735
Е ова се случи. Не сакам да го инсталирам а не знам како да го избришам од таблетот. Совет?
А да му ставам 5.0? Предности и недостатоци? Инаку галакси таб с имам (3гига рам, два куадкор процесори...)Не можеш да го тргнеш освен да го рутираш и така да го отргнеш иначе вака ке ти стои ке го игнорираш само
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk