Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Не би требало да имаш рут за тоа, чудно.

+1

99% од апликациите бараат рут за таа работа.

-1 Не секој телефон се прави исто скриншот ;), како на нормлано некој телефони немаш опција за правење.
--- надополнето: 19 ноември 2012 во 14:50 ---
Верувај дека бара :)

Пробај ова

https://play.google.com/store/apps/...0uYW5kcm9pZC5zY3JlZW5zaG90aXRmdWxsbm9yb290Il0.

Дајте некој асален task killer? Имам tipo со ICS :)

Имам проблем со виберот , некој да ми помогне . Не ми покажува кога ми звони некој и кога ми стигаат пораки . Треба да ја отворам апликацијата па да ми даде missed call или пораче .
Имам HTC desire X

благодарам

Пред 2 дена земав Самсунг Галакси Мини 2 и одма кога го уклучив ми бараше да го апдејтирам и бидејки немав ваерлес не му направив апдејт. и сега си дојдов дома сакам да го апдејтирам ама ми вика оти нема апдејт... има 2.3 а мож до 4.1 да се апдејтира...помош?

Имам проблем со виберот , некој да ми помогне . Не ми покажува кога ми звони некој и кога ми стигаат пораки . Треба да ја отворам апликацијата па да ми даде missed call или пораче .
Имам HTC desire X

благодарам
Пробај да го оставиш отворен, да не му правиш нешто како Force Close. Или пробај вака: More -> Settings, и штиклирај "Show Viber status icon". Не знам што прави тоа, ама мислам дека го држи вклчен цело време.

Ако не помага ова, појма немам што може.

има некоја апликација каде што ќе можам апликациите сите во мемориска да ги сметнувам ????
пошо телефонот мој има само 150 мб внатрешна, а многу апликации се инст и неможат да се преместат на мемориска ???

има некоја апликација каде што ќе можам апликациите сите во мемориска да ги сметнувам ????
пошо телефонот мој има само 150 мб внатрешна, а многу апликации се инст и неможат да се преместат на мемориска ???
Super tool box 10+ така се вика. Ќе селектираш после апликации и ќе им направиш move to sd :)

App2SD

неможе сите апликации на мемориска има некој апликации што мора на внатрешна а сум приметил дека и тие што ми се на мемориска откако ке ја избришам ми се ослободува место и на внатрешна меморија
ватДфак

HTC Wildfire ..само вибрира 3пати и свети зеленко (портокалово кога е на USB) ..
PC'то го препознава како Qualcomm diagnostic mode, понекогаш и како Android phone .. :/

чаре?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom