Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
10 февруари 2006
Мислења
385
Поени од реакции
90
отвораш windows task manager > processes (вториот таб)
во процеси на крајот од листата треба да имаш winlogon.exe
нормално е да го имаш еднаш, ако имаш повеќе вакви икони, да некој ти ја следи тастатурата и куцањето,
освен првата што е нормална, за секоја друга таква икона имаш по еден keylogger апликант
Андроид друже

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Некое програмче за пишување со мк подршка ? Симнав 2-3 програми од плеј стор, ниедна не работеше како што треба.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.660
Поени од реакции
59.595
Некое програмче за пишување со мк подршка ? Симнав 2-3 програми од плеј стор, ниедна не работеше како што треба.
TouchPal (Macedonian language) користам...од телефонот е програмата, и си работи супер :)

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Пробај со оваа ја користев до пред некое време, одлична ми беше!

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.505
Поени од реакции
2.426
Што би било подобро да земам, Sony Xperia J или LG Optimus L7? Искрено би сакал да го земам сони-то. Перформансите им се многу слични, ако не и исти. До сега користев обичен LG, ама сепак да прашам дали некој има искуство. Пишува дека сони-то планираат да го апдејтираат на 4.1 андроид. ??????

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Кај мене на Нексус (Галакси) во стандардната тастатура има да се додадат јазици и ја има македонската, ја селектираш и ја инсталира и неа. После можеш да бираш.

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Некоја добра тастатура на кирилица, ама за телефон со екран 4.2 инчи? Имам симнато една, ама премногу се ситни буквите.​

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Што би било подобро да земам, Sony Xperia J или LG Optimus L7? Искрено би сакал да го земам сони-то. Перформансите им се многу слични, ако не и исти. До сега користев обичен LG, ама сепак да прашам дали некој има искуство. Пишува дека сони-то планираат да го апдејтираат на 4.1 андроид. ??????
Oд таа цена (1000 ден. разлика е мислам) најмногу е препорачан HTC Desire X. Јас планирам да го земам. Инаку да, Xperia J официјално ќе добие JB апдејт, a истото се очекува, но не е потврдено за Desire X.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Некоја програма за screenshot? :)
На маркетот барав ама слабо нешто...:)

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
На Гугл да побараш за твојот телефон која комбинација е ако има воопшто. Кај мене е Power + Volume Down.
Изгледа нема. :)
Најдов некои апликации ама сите бараат да е рутиран телефонот....а мене не ми е.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438

Kajgana Shop

На врв Bottom