The_Red1
значи фактички
- Член од
- 18 септември 2009
- Мислења
- 4.209
- Поени од реакции
- 4.756
Верувај дека бараНе би требало да имаш рут за тоа, чудно.
+1
Верувај дека бараНе би требало да имаш рут за тоа, чудно.
+1
99% од апликациите бараат рут за таа работа.Не би требало да имаш рут за тоа, чудно.
+1
Пробај оваВерувај дека бара
izvini no ke te prasham kako gi simna? jas na samsung nikako nemozam da gi simnam? blagodaramSi go simnav launcher 7 za android i sega mi e kako windows 7 mobile, mnogu pregledno i ednostavnoi, tesko deka ke se vratam na drug launcher
pa go simnav od google play store, besplaten e se vika launcher 7izvini no ke te prasham kako gi simna? jas na samsung nikako nemozam da gi simnam? blagodaram
blagodarampa go simnav od google play store, besplaten e se vika launcher 7
Пробај да го оставиш отворен, да не му правиш нешто како Force Close. Или пробај вака: More -> Settings, и штиклирај "Show Viber status icon". Не знам што прави тоа, ама мислам дека го држи вклчен цело време.Имам проблем со виберот , некој да ми помогне . Не ми покажува кога ми звони некој и кога ми стигаат пораки . Треба да ја отворам апликацијата па да ми даде missed call или пораче .
Имам HTC desire X
благодарам
Super tool box 10+ така се вика. Ќе селектираш после апликации и ќе им направиш move to sdима некоја апликација каде што ќе можам апликациите сите во мемориска да ги сметнувам ????
пошо телефонот мој има само 150 мб внатрешна, а многу апликации се инст и неможат да се преместат на мемориска ???
за сите апликации функционира тоа ???Super tool box 10+ така се вика. Ќе селектираш после апликации и ќе им направиш move to sd
App2SDима некоја апликација каде што ќе можам апликациите сите во мемориска да ги сметнувам ????
пошо телефонот мој има само 150 мб внатрешна, а многу апликации се инст и неможат да се преместат на мемориска ???