Android корисници (проблеми, прашања, совети)

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Зедов вчера Vodafone Smart II и не можам Missed Calls да си видам. Ко че имам пропуштен повик, гледам горе во нотификации(ко че го спуштам готното мени), ама после ко че појдам во call log го нема. Значи да сакам да се прејавам, НЕ МОЖАМ, ај ве молам помош...

МИ треба офлајн навигација за Х8, пратете некој проверен линк

Зедов вчера Vodafone Smart II и не можам Missed Calls да си видам. Ко че имам пропуштен повик, гледам горе во нотификации(ко че го спуштам готното мени), ама после ко че појдам во call log го нема. Значи да сакам да се прејавам, НЕ МОЖАМ, ај ве молам помош...

Софтверска грешка!

Ај некој од исуство да ми предложи навигација со најасолни мапи на македонија за Sony xperia P. Линк и уптаство за инсталирање. Тенкју

Направи Factory Reset, ако не помогне тоа однеси го во вип.

Ако може некој да ми објасни како се прави root за HTC ONE X на windows xp, да не го brick-нам

Ако може некој да ми објасни како се прави root за HTC ONE X на windows xp, да не го brick-нам
Може да го брикнеш ако му ставиш несоодветен ром или кернел, а ако пробуваш да го рутнеш не можеш да го брикнеш

Може да го брикнеш ако му ставиш несоодветен ром или кернел, а ако пробуваш да го рутнеш не можеш да го брикнеш
Sto e rom a sto e kernel, vo plan imam samo da stavm set cpu i ad blocker

Еве ви добар програм за рутирање, со 1 клик, немора ром да исталирате, можете да си останете на оригиналниот/фабрички http://www.unlockroot.com/ само треба да проверите дали вашиот телефон е подржан.

Дали само ако го рутирам телефонот значи само тоа без да додавам ром или остало, ќе можам да ги преместувам апликациите сите во SD картицата и дали слободно ќе може телефонот да ми се надградува со официјално апдетјти без проблеми, значи само рут, ништо др :D Фала

За xperia miro изгледа дека сеуште нема излезено custom kernel/rom. Дали е може да го флешнам со кернел или ром за друг xperia тел. Ке може ли да го подигне и дали ке функционира во ред

Дали само ако го рутирам телефонот значи само тоа без да додавам ром или остало, ќе можам да ги преместувам апликациите сите во SD картицата и дали слободно ќе може телефонот да ми се надградува со официјално апдетјти без проблеми, значи само рут, ништо др :D Фала
Да, ќе може.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom