Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
Зедов вчера Vodafone Smart II и не можам Missed Calls да си видам. Ко че имам пропуштен повик, гледам горе во нотификации(ко че го спуштам готното мени), ама после ко че појдам во call log го нема. Значи да сакам да се прејавам, НЕ МОЖАМ, ај ве молам помош...

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
МИ треба офлајн навигација за Х8, пратете некој проверен линк

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Зедов вчера Vodafone Smart II и не можам Missed Calls да си видам. Ко че имам пропуштен повик, гледам горе во нотификации(ко че го спуштам готното мени), ама после ко че појдам во call log го нема. Значи да сакам да се прејавам, НЕ МОЖАМ, ај ве молам помош...
Софтверска грешка!

Член од
6 октомври 2011
Мислења
76
Поени од реакции
21
Ај некој од исуство да ми предложи навигација со најасолни мапи на македонија за Sony xperia P. Линк и уптаство за инсталирање. Тенкју

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Направи Factory Reset, ако не помогне тоа однеси го во вип.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Ако може некој да ми објасни како се прави root за HTC ONE X на windows xp, да не го brick-нам

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
535
Поени од реакции
257
Ако може некој да ми објасни како се прави root за HTC ONE X на windows xp, да не го brick-нам
Може да го брикнеш ако му ставиш несоодветен ром или кернел, а ако пробуваш да го рутнеш не можеш да го брикнеш

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Може да го брикнеш ако му ставиш несоодветен ром или кернел, а ако пробуваш да го рутнеш не можеш да го брикнеш
Sto e rom a sto e kernel, vo plan imam samo da stavm set cpu i ad blocker

Член од
9 април 2011
Мислења
813
Поени од реакции
1.055
Еве ви добар програм за рутирање, со 1 клик, немора ром да исталирате, можете да си останете на оригиналниот/фабрички http://www.unlockroot.com/ само треба да проверите дали вашиот телефон е подржан.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Дали само ако го рутирам телефонот значи само тоа без да додавам ром или остало, ќе можам да ги преместувам апликациите сите во SD картицата и дали слободно ќе може телефонот да ми се надградува со официјално апдетјти без проблеми, значи само рут, ништо др :D Фала

Sikimco

Подобро ужасен крај, одколку ужаш без крај
Член од
25 јули 2011
Мислења
535
Поени од реакции
257
За xperia miro изгледа дека сеуште нема излезено custom kernel/rom. Дали е може да го флешнам со кернел или ром за друг xperia тел. Ке може ли да го подигне и дали ке функционира во ред

Член од
14 април 2012
Мислења
130
Поени од реакции
140
Дали само ако го рутирам телефонот значи само тоа без да додавам ром или остало, ќе можам да ги преместувам апликациите сите во SD картицата и дали слободно ќе може телефонот да ми се надградува со официјално апдетјти без проблеми, значи само рут, ништо др :D Фала
Да, ќе може.

Kajgana Shop

На врв Bottom