nozo.mk
Ultras Karpos Boys
- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 472
- Поени од реакции
- 18
http://www.appbrain.com/search?q=macedonian+keyboardникако неможам да ја најдам македонската тастатура помош
http://www.appbrain.com/search?q=macedonian+keyboardникако неможам да ја најдам македонската тастатура помош
Joey го пробав да апдејтирам лггт540 на 2.2 ама ништо не е нешто во ред на крајот откако заврши целата процедура го дисконењктирав телефонот од усб кабелот и преку цел екран ми излез предупредување и не можев да го работам телефонот па после го вратив 2.1 во еден момент помислив дека останав без телефон а и кога го враќав на 2.1 ми блокира првиот пат и ја извадив батеријата (морав) па ете телефонот работи ко нов се надевам дека во иднина ке излезит посигурен апдејт за 2.2 или 2.3.
хммм, не бев во можност да пробам јас ама утре здравје ќе пробам па ќе ти кажам.Joey го пробав да апдејтирам лггт540 на 2.2 ама ништо не е нешто во ред на крајот откако заврши целата процедура го дисконењктирав телефонот од усб кабелот и преку цел екран ми излез предупредување и не можев да го работам телефонот па после го вратив 2.1 во еден момент помислив дека останав без телефон а и кога го враќав на 2.1 ми блокира првиот пат и ја извадив батеријата (морав) па ете телефонот работи ко нов се надевам дека во иднина ке излезит посигурен апдејт за 2.2 или 2.3.
Се надевам дека нема да ти се јавит истиот проблем ко и мене можит грешам јас нешто во работака ако успеш да го апдејтираш пиши како шо.хммм, не бев во можност да пробам јас ама утре здравје ќе пробам па ќе ти кажам.
Now you want to download this file: Flashing CyanogenMod.zip and extract it кај да го најдам тоа го нема. Или јас сум глуп или не гледам.Joey го пробав да апдејтирам лггт540 на 2.2 ама ништо не е нешто во ред на крајот откако заврши целата процедура го дисконењктирав телефонот од усб кабелот и преку цел екран ми излез предупредување и не можев да го работам телефонот па после го вратив 2.1 во еден момент помислив дека останав без телефон а и кога го враќав на 2.1 ми блокира првиот пат и ја извадив батеријата (морав) па ете телефонот работи ко нов се надевам дека во иднина ке излезит посигурен апдејт за 2.2 или 2.3.
Се надевам дека нема да ти се јавит истиот проблем ко и мене можит грешам јас нешто во работака ако успеш да го апдејтираш пиши како шо.
СЕ избриша ама си направив бакапnema niso da ti se zbirse
Имаш официјален упдејт ти за 2.1Se x10 mini може да се апдејтира, или само на 1.6 може да си остане?