Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
26 ноември 2009
Мислења
89
Поени од реакции
4
Еве тука имаш

ЛИНК
Joey го пробав да апдејтирам лггт540 на 2.2 ама ништо не е нешто во ред на крајот откако заврши целата процедура го дисконењктирав телефонот од усб кабелот и преку цел екран ми излез предупредување и не можев да го работам телефонот па после го вратив 2.1 во еден момент помислив дека останав без телефон а и кога го враќав на 2.1 ми блокира првиот пат и ја извадив батеријата (морав) па ете телефонот работи ко нов се надевам дека во иднина ке излезит посигурен апдејт за 2.2 или 2.3.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Joey го пробав да апдејтирам лггт540 на 2.2 ама ништо не е нешто во ред на крајот откако заврши целата процедура го дисконењктирав телефонот од усб кабелот и преку цел екран ми излез предупредување и не можев да го работам телефонот па после го вратив 2.1 во еден момент помислив дека останав без телефон а и кога го враќав на 2.1 ми блокира првиот пат и ја извадив батеријата (морав) па ете телефонот работи ко нов се надевам дека во иднина ке излезит посигурен апдејт за 2.2 или 2.3.
хммм, не бев во можност да пробам јас ама утре здравје ќе пробам па ќе ти кажам.

Член од
26 ноември 2009
Мислења
89
Поени од реакции
4
хммм, не бев во можност да пробам јас ама утре здравје ќе пробам па ќе ти кажам.
Се надевам дека нема да ти се јавит истиот проблем ко и мене можит грешам јас нешто во работака ако успеш да го апдејтираш пиши како шо.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Би сакал да слушнам мислења за HTC Desire или HTC Desire HD?
Што телефонче е? Задоволни се корисниците?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Now you want to download this file: Flashing CyanogenMod.zip and extract it кај да го најдам тоа го нема. Или јас сум глуп или не гледам.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Се надевам дека нема да ти се јавит истиот проблем ко и мене можит грешам јас нешто во работака ако успеш да го апдејтираш пиши како шо.

Да не случајно ти се јави оваа грешка?

--- надополнето ---

ОК ГОТОВО и ОФИЦИЈАЛНО СУМ НА 2.2 ВЕРЗИЈА

ТЕЛЕФОН LG GT540 Optimus.

Имам и уште една добра вест, русите веќе направија 2.3 верзија но сега за сега има премногу багови. НО ќе биде и тоа. Ако има заинтересирани да направам еден тутопријал кажете.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Багови:
-нема ФМ радио
-нема МП4 видео снимање
-нема DivX и xVid кодеци