би требало да е доволно за да се играат тие игри,а иначе стисна на тоа клеар рам?255MB / 320MB
--- надополнето: 29 јануари 2013 во 15:29 ---
Internal phone storage 344MB / 1.8 GB
би требало да е доволно за да се играат тие игри,а иначе стисна на тоа клеар рам?255MB / 320MB
Да стиснав...се исчисти бајаги скоро 100 МБ...би требало да е доволно за да се играат тие игри,а иначе стисна на тоа клеар рам?
procesorot ti e slab i grafickiot procesor isto, ne e se do ramot.255MB / 320MB
procesorot ti e slab i grafickiot procesor isto, ne e se do ramot.
нов телефонЧаре има ?
pa nema star ti e telefonot 3 godini vekje, togas moze bil najdobar ali ne moze da gi tera najnovite igri kako sto treba. Probaj da najdes igra specificno za tvojot mobilen so namalena grafika na google.Чаре има ?
NFS most wantedКажете добро игриште со коли нешто а у оваа temple run 2kata ќе го сокршев телефонот од нервоза![]()
Мојот рекорд беше над 12к метри со преку 5500 илјади златници, али немам скриншот пошто ја избришав оти ми стана монотонаЈа партали ја направив, и се изнаиграв деновиве. Поинтересна од кецот ми се виде. Треба малку да се ојачам,преку сила 5-6.000 метри истрчувам,додуша, повеќе сум имал.
Еден другар у клас ја стае Темпл ран 2 на тел и по цел ден тоа играм на часови. 4.9 мил. ми е рекорд... ама се прави и повеќе, уште ни до пола не се апгрејдувани скилл-овите.Мојот рекорд беше над 12к метри со преку 5500 илјади златници, али немам скриншот пошто ја избришав оти ми стана монотона
Да да, и јас имам само по еден-два апдејта на скилови. Сега за сега ми е интересна, ќе ја терам уште некој ден.Еден другар у клас ја стае Темпл ран 2 на тел и по цел ден тоа играм на часови. 4.9 мил. ми е рекорд... ама се прави и повеќе, уште ни до пола не се апгрејдувани скилл-овите.