Анален секс, анален оргазам, Analingus

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Garfield напиша:
Кур е болно, болно е ако е неподмачкано а се запне ко морон, пикаааај.
Карлито, никој не те тера, ебаго. До првата што ќе ти побара. После ќе викаш, малеее што сум пропуштал. Фул пекиџ.
А бе сум пробал. Не да не.
Ама глеј го филмов: Еееее, чек, чек, де извај го малце. Ај бутни. Чек, чек. Чек. Оффффф. Ај бутни малце. Немој така. Момент. Чек. Чек. Уффффф.
Ко да ме паркира ебаго.

I crave for a nice big ass that belongs to a 17+ old chick....mmm...

Ааах...девојки, ју мејк ме уана скрим!

The_Grim напиша:
]

Da tuka si u pravo jas sum ziv primer...porano me bese "strav" da "vodam ljubov" so zena i zatoa......prvo moe seksualno iskustvo i OP...analen....ZAKON!!!

P.S. so ne znaci deka sum od sela i sum SELJAK!!!

Значи не издржа а да не се испофалиш....:pos: :pos: :pos:

E junak e, koga go parkiraat :pos: :pos: :pos:

Inaku, vtro, tret, cetvrti pat, kliza brate gajle nema, nema da te parkiraat. Otkazuvaci na prva lopta.

Ti mor Allita, kazi im ma, kako e, neli ne boli i ubavo ti e?!!

Toreador напиша:
I crave for a nice big ass that belongs to a 17+ old chick....mmm...

Ааах...девојки, ју мејк ме уана скрим!

Значи не издржа а да не се испофалиш....:pos: :pos: :pos:

Ne znam koj craves for a nice big ass that belongs to a 17+ old chick....ili??:pos::pos:

Za analniot sex mislam deka vredi da se proba zs znam kako i mislam dekae extra. No i obicniot e super!!

BoBo напиша:
Za analniot sex mislam deka vredi da se proba zs znam kako i mislam dekae extra. No i obicniot e super!!

хахахахаха,ме изнасмеа Бобо....
не лажи дека си пробал анален секс:pos:
уствари не си пробал никаков!:pos::pos:

Bez gajle Bibe, jas sum probal i ke ti kazam, ako sakas da prbas, samo poleka, opusteno, so dobar lubrikant, a hajvanot neka ne zapinja, ami poleka nezno dodeka ne se opustat muskulcinjata.
Ili javi se :pos:

A Bobo, po se izgleda pluskavicite mu se najjak seks dosega, na racete. :pos:

Garfield напиша:
Bez gajle Bibe, jas sum probal i ke ti kazam, ako sakas da prbas, samo poleka, opusteno, so dobar lubrikant, a hajvanot neka ne zapinja, ami poleka nezno dodeka ne se opustat muskulcinjata.
Ili javi se :pos:

A Bobo, po se izgleda pluskavicite mu se najjak seks dosega, na racete. :pos:

да бе, затоа он ми бараше некоја квалитетна крема за раце а јас му реков да си земе бекутан:( не ми текна на време шо било работата....

а иначе нејќам да пробам анален секс, кога ќе сакам ќе напишам со огромни букви
сакам да пробам анален секс, давајте совети шо да праам!:pos::pos:
и вие одма ќе кажете што и како....проблем ли е?:pos::pos:

Da be treba da se proba mada moze dosta i neprijaten da bide od higienska strana.Ne veruvam deka zenite sakaat analen seks mnogu.
Lubrikant ke zavrsi dosta rabota no vazelin ne znam.
I ne znam kako voopsto uspevate bez lubrikant,tesko na taa.

ThA-BiTcH напиша:
сакам да пробам анален секс, давајте совети шо да праам!

Без гајле, ајде луѓе давајте совети!

Profa напиша:
Da be treba da se proba mada moze dosta i neprijaten da bide od higienska strana.Ne veruvam deka zenite sakaat analen seks mnogu.
Lubrikant ke zavrsi dosta rabota no vazelin ne znam.
I ne znam kako voopsto uspevate bez lubrikant,tesko na taa.

Има, се лубрицираат сами. А за хигиенски, јебига, трпи бабо за убајна. Инаку, најчсто оние кои сакаат и практикуваат анален секс, се мијат, длабински.:pos:

Garfield напиша:
Без гајле, ајде луѓе давајте совети!
Јас па, некако немам мерак да пробам. Не верувам дека е подобар од „обичниот” секс, а не сакам да и правам „муки” на партнерката. Шознам, анален секс би било нешто како хендџоб.

Ништо посебно. Поготово ако не ужива партнерката, а ретко која ужива.

Не си пробал, не знаеш, не збори. Каков бе хендџоб, будала, па кога ќе стисне, па онака меко, а тесно, па папапапапа, папаниколау :):)
Нема боље од секс, а најисполнет е кога е секаков, најразновиден, а тоа вклучува и анал.

Garfield напиша:
Не си пробал, не знаеш, не збори. Каков бе хендџоб, будала, па кога ќе стисне, па онака меко, а тесно, па папапапапа, папаниколау :):)
Нема боље од секс, а најисполнет е кога е секаков, најразновиден, а тоа вклучува и анал.
Е ај сега, немој и ти со изјави од типот „важно е да е дупка”, зошто не е секогаш тоа важно.

И увото е дупка, башка мрсно ако е... :icon_roll

Разновиден секс - да, ама ако не ужива партнерката во тоа, зошто би го пикал секаде?
Знаеме сите каде и како уживаат и двајцата во сексот.

Жена неможеш да задоволиш анално. Немаат простата. Хомосексуалците практукуваат аналка баш поради тоа, нели, се притиска простатата и добиваат некакво чувсто на задоволство...

Жените може да добијат само болки, ништо друго.

Види, не можам да кажам колку и како свржуваат, нормално дека нема да сакам болка да и предизвикам, се разбира дека е консензуален сексот, оти и силувањето е секс, обичен, а боли.
Не, не ме сфаќај погрешно.
Никаде не реков дупка е дупка, ама орален, обичен, анален, се одеднаш, јас неа оралка, комплет програм, ти текнуе, ако сака, се, зошто да не. Инаку, свржуваат и анално, не дека им е ставен у шупче, ама... А како, од кај да ги знам, не сум прашувал.
Туку, велам, ако обајцата скаат, ммммм...дупче е дупче, а ашупче е шупче.

Да има храброст некоја форумџика, искрено да си каже, ќе видиш дека сум во рпаво.

Имаше една, си кажа, дека кога има долг секс, самата сака анално.
Ако уште стои на тоа, нека си каже, ќе видиш. Не е мој постот, за да го извадам сега тука. Но, има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom