Анален секс, анален оргазам, Analingus

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
Шо бе, ја ем дркам ем глеам ко неарен. Плус, сакам да ебам в газ женишта и ниедна нема мука со матка или хормони.

PANKERKA напиша:
imam citano i mi imaat kazuvano deka so analen seks mozelo demek matkata da ti se prevrti,da dobies hormonalno poremetuvanje.....so mislite vie za ovoa?
Како бе матката да ти се преврти? :icon_eek: Што збориш? Ова ми звучи како една што праша дали може да остане трудна ако голта :icon_lol:

janicka напиша:
Како бе матката да ти се преврти? :icon_eek: Што збориш? Ова ми звучи како една што праша дали може да остане трудна ако голта :icon_lol:
epa so znam...taka mi kazaa...kao demek od udarite poleka si se prevrtuvala matkata

PANKERKA напиша:
epa so znam...taka mi kazaa...kao demek od udarite poleka si se prevrtuvala matkata

Auuu devojce...nemoj slucajno da si probala bilo kakov seks...duri ni hand job...oti od kaj znajs se biduva...ako ti svrsi vo raka tipot dodeka mu go drkas moze i trudna ke ostanis....ha ha ha...Boze Boze....so se nema da slusni coek

Гижо напиша:
Prasanje do zenskive.

Kako vas ve boli a pederite ne gi boli?

Отрпнуеме - како анестезија тоа лубрикантите ставаат. :icon_conf

Башка, прашањето ти е за двете категории суштества (кричрс) оти џенцките не знаат зошто нас не не боли оту ние не сме џенцки :wink:

Одај менви никот Пнакерке или разјебуј се, срамота е во шо збориш.

lele lugeee...abe ne sum do tolku zatucana kako so me napravivte...pa na kraj kraeva,so e tolku loso da nemas seks...lee...vidi go narodov,ke kazes so si slusnal i odma te napaga so sekakvi komentari...ustvari...so sakate mislete..boli me k^^^^

e sega.......:icon_conf
sakav da glasam,ama ne gleam opcija za mene.....:icon_eek:

obicniot sex e podobar.........pa i analen e dobar
analniot podobar od obicniot......pa i obicniot e dobar
treba da se proba....probano e
nikako analen......fakticki ispagja kao opcija za mene zaradi opcijata edno po nagore,i toa go gleam za opcija za forumdzikite i torco...:pos:

i sea?????????????:raz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom