Анален секс, анален оргазам, Analingus

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
А ако почне да мириса на загорено???

Вака или онака, некој подмаз мора да има, пошто дупката не е природно за тоа наменета.

Можно е сам од себе аналниот отвор да се подмачка, ама тоа ако си доволно попален/а. Се лачи секрет како и од пенисот, како и од вагината.

Него, тоа ајде... ама и да е подмачкан, влажен, вотевер, не можеш да го пикнеш онака како во пи*****, прво треба малку да се рашири. Прсти се добар пристап :) за почеток.

Да бе, шо му фали на аналиниот? Ко ќе и го ставиш онака поооолека лубрициран, едноставно се лизга внатре, и како што влегува сантиметар по сантиметар нејзините звуци се поја....аман, пак влегов у филм. :pos: :pos: :pos: :pos:

Него, не знам зоштио ама ми текна да ја активирам пак темава, оти нешто сурово ми се приеба, ама секако, во секое дупче и шупче.
Има ли некоја сродна женка, барем исто така како мене да се чувствува, да знам дека не сум сам денес.
Ми се ебе анално, ми се рика.

Garfield напиша:
Има ли некоја сродна женка, барем исто така како мене да се чувствува, да знам дека не сум сам денес.
Ми се ебе анално, ми се рика.
Ти најдов кандидатка. И прашав у ДХЛ колку е транспортирање на газ до таму. Си се заебал, моеш да продужиш со рикање, или најди нешто локално.

Lokalno me e straFFF, barem analno, da ne napikala zileti ebago. Inaku, za lokalno odrikuenje ke se najde. Pola svet mu iznapisav, na zenki de, da dojdat, pa se pojabija nadezni kandidatki. Sea,. moze nema da sakaat analno, ama ionaka, toa e propratno vo odrikuenje, uvo, nos, grlo, vagina, biva.
Dotogas, labvina ke napravam so mojot gromoglasen rik i rev.

A be so da vi kazam....aj sea da si kazam iskreno..moeto prvo seksualno iskustvo bese analen sex..i mozam da kazam deka ит фелт гууууууд...ептен гууд..yes deka bese bez lubrikanti i drugi pomagala ali sepak poubo e vaka koga ke se podmacka samoto od sebe...

e pa vaka luge...se iznacitav ovde se i sesto...ali eve moe mislenje...prvo u poveketo zemji znaeme koi....zenite i mazite go praktikuvaat analniot sex se dodeka ne se omazat radi toa shto treba da ostanat nevini do prvata bracna nok...a i mnogu u makedonija tie shto se vo zatucanite sela ili pod takvi patriahalni svakanja go praktikuvaat toa...radi istata rabota...taka da ovoj sex ako za nas koi sme nauceni na obicniot i toa ni e tabu na eden nacin, za nekoi koi mislime deka voopsto ne probale do prvata bracna nok, si se rabotat analno...a dokazano e deka nekoi od niv i posle otkako probale vaginalen si prodolzivaat po staro oti demek taka bilo pojako i taka naviknale da svrsuvaat...e sega za onie koi neprobale vredi da se proba se i seshto koga e u pitanje sex...ali ako ne vi se dopadne u toj slucaj nikoj ne ve tera da go pravite toa....

Allita напиша:
...ali ako ne vi se dopadne u toj slucaj nikoj ne ve tera da go pravite toa....
Амин Елфице, све е до избор:) Шо е добро за партнерката тоа, али без глупости:wink:

Allita напиша:
e pa vaka luge...se iznacitav ovde se i sesto...ali eve moe mislenje...prvo u poveketo zemji znaeme koi....zenite i mazite go praktikuvaat analniot sex se dodeka ne se omazat radi toa shto treba da ostanat nevini do prvata bracna nok...a i mnogu u makedonija tie shto se vo zatucanite sela ili pod takvi patriahalni svakanja go praktikuvaat toa...radi istata rabota...taka da ovoj sex ako za nas koi sme nauceni na obicniot i toa ni e tabu na eden nacin, za nekoi koi mislime deka voopsto ne probale do prvata bracna nok, si se rabotat analno...a dokazano e deka nekoi od niv i posle otkako probale vaginalen si prodolzivaat po staro oti demek taka bilo pojako i taka naviknale da svrsuvaat...e sega za onie koi neprobale vredi da se proba se i seshto koga e u pitanje sex...ali ako ne vi se dopadne u toj slucaj nikoj ne ve tera da go pravite toa....
]

Da tuka si u pravo jas sum ziv primer...porano me bese "strav" da "vodam ljubov" so zena i zatoa......prvo moe seksualno iskustvo i OP...analen....ZAKON!!!

P.S. so ne znaci deka sum od sela i sum SELJAK!!!

E pa aman be luge samo na obicen sex li treba da ostaneme.....a be aj vi se molam...KAMASUTRA e 1000 strani...!!!

MI se ebe nesto, pa makar i zenka...:):):)
More, se treba da se proba, sekakov seks (so zenka mislam de, da ne se popali Mace), zosto da ne. A mene mi se ebe mi se rika vo momentov.

Allita rispekt.

Nego, koj kakov podmaz koristi ili plunka i priroden lubrikant?? Ova kolku da ne otvoram nova tema.

Ajde be, kazete si, ne se sramete.
Eve, jas, koga kako, ako ima vazelin, zejtin, pomada, ako nema plunka, i priroden lubrikant. Vie?

Breeej, se sramuvaat da si kazat. A si praktikuvaat i si sakaat i analno.

Abe srce bolno e ama ubavo, jas sum probal analen seks so nekolku devojki i toa mnogu im se dopadnalo.

А бе ај. Ако сакате ставајте го и во уши. Јас моево таму не го ставам.
Те така било те онака било. А бе бог дал дупчиња шо не болат ебаве тоа.
Шо е следно ќе се ебете во папок. Или извај и око па турај го таму ко мерлин менсон ебаве.

Кур е болно, болно е ако е неподмачкано а се запне ко морон, пикаааај.
Карлито, никој не те тера, ебаго. До првата што ќе ти побара. После ќе викаш, малеее што сум пропуштал. Фул пекиџ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom