American Horror Story

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување
I Jessica I Ruth (six feet under) dvete mi falat, ne mie toa toa serijava bez niv .. :(

Нешто не се сложуваш со мојот став или грешка сум?
и двете, донекаде... а каква глума очекуваш во хорор серија?? да, може нејзината улога е базирана на ,,шепотење'' (ако веќе такам може да се нарече), ама зарем ова не е хорор серија и самата нејзина улога е мистериозна..?? а и никој друг од ликовите не е нешто поразличен.... (n)

и двете, донекаде... а каква глума очекуваш во хорор серија?? да, може нејзината улога е базирана на ,,шепотење'' (ако веќе такам може да се нарече), ама зарем ова не е хорор серија и самата нејзина улога е мистериозна..?? а и никој друг од ликовите не е нешто поразличен.... (n)
А по која логика во хорор серија не треба да има добра глума? Извини, ама поглупаво нешто на форумов одамна немам прочитано. Ко демек: хорор = лоша глума. Hotel уште не сум ја почнал, па не можам да зборувам за глумата на Лејди Гага, но ако се вратам назад, се сеќавам на Џесика Ланг во Coven, Freak Show и особено во Asylum, на Сара Полсон со двете улоги во Freak Show, и особено на Наоми Гросман во епизодата Orphans од Freak Show (меѓу другите). Е тоа е пример за добра глума во хорор серија, таква јас очекувам во Hotel. За другите не знам.

Точно е дека серијата е отидена у курац од третат сезона навака, ама барем Џесика ептен вадеше со нејзината глума и харизма. Јас музиката на Гага не ја слушам, не можам да ја оценувам како музичар, но од тоа што го гледам во серијата, како глумица не ми се допаѓа, се гледа дека целиот лик е правен за нејзина промоција, за да си ја покаже фрузирата, шминката, специфичниот моден вкус, голото тело, стрчи од целата приказна ликот и е непотребен.

А целата сезона земено е многу слаба, ни приказна, ни ликови, ништо не е на ниво, може колку-толку концептот со хотелот, атмосферата во него, но се на се слабо, ликотна Кети Бејтс е блед и невпечатлив, ништо не е искористено од нејзиниот глумачки потенцијал.

Јас едвај го чекам финалето и да заврши веќе, не можам да ги гледам. Мислев ќе има 13 епизоди, сега читам финалето е вечерва, фала курцу.

Ако има шеста сезона ќе се размислам дали да ги гледам, а досега немам прекинато ниту една серија. Значи толку се дно...

Почетокот беше лудило, крајот... (n)
Патем, не знам дали пропуштив, се дозна кој е ликов?
_1442519126.jpg

Ништо не се дозна, ужас, заврши како некоја бедна и ефтина сапунска опера, сите среќни и задоволни, од хорор ни Х

Нека ја прекрстат серијата во American fashion and gay story или нека ја прекинат.

Многу мејнстрим бљувотина испадна, а каков потенцијал имаше на почетокот... :(

Дечки има уште една епизода на 20,01 , таа е последната

Сезонава дно дна, најслаба сезона што сум ја гледал од било која серија.
И толку ли не можеа да најдат некоја друга глумица бе да ги контактира духовите, што е ова, штедња на актери :facepalm::facepalm::facepalm:

Целава сезона е нај, нај, нај слаба од сите. Важно ги видовме цицките на Гага без пупки нормално оти таа е нели екцентрична така се ебе со звезди на пупките, го видовме газот незнам колку пати, фановите на Гага имаат дркано 100%, носот во неколку кадри, „сексипилот“ на Гага, додека зборува сон те фаќа, ама јееј номинација за Златен глобус, видовме дека е нимфоманка, желна за куре, секој можен кур да се пробало, дури и од гејот. Жално, жално, жално.
Lady Gaga Nympho Story.

Сезонава дно дна, најслаба сезона што сум ја гледал од било која серија.
И толку ли не можеа да најдат некоја друга глумица бе да ги контактира духовите, што е ова, штедња на актери :facepalm::facepalm::facepalm:

Billie Dean Howard имаше улога во првата сезона, играна од Sarah Paulson, comeback направи, не дека штедат актери

Back
На врв Bottom