Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За која глума Лејди Гага доби златен глобус, јас у ниедна епизода не видов дека нешто глуми да и го ебам носот крив.![]()

и двете, донекаде... а каква глума очекуваш во хорор серија?? да, може нејзината улога е базирана на ,,шепотење'' (ако веќе такам може да се нарече), ама зарем ова не е хорор серија и самата нејзина улога е мистериозна..?? а и никој друг од ликовите не е нешто поразличен....Нешто не се сложуваш со мојот став или грешка сум?
А по која логика во хорор серија не треба да има добра глума? Извини, ама поглупаво нешто на форумов одамна немам прочитано. Ко демек: хорор = лоша глума. Hotel уште не сум ја почнал, па не можам да зборувам за глумата на Лејди Гага, но ако се вратам назад, се сеќавам на Џесика Ланг во Coven, Freak Show и особено во Asylum, на Сара Полсон со двете улоги во Freak Show, и особено на Наоми Гросман во епизодата Orphans од Freak Show (меѓу другите). Е тоа е пример за добра глума во хорор серија, таква јас очекувам во Hotel. За другите не знам.и двете, донекаде... а каква глума очекуваш во хорор серија?? да, може нејзината улога е базирана на ,,шепотење'' (ако веќе такам може да се нарече), ама зарем ова не е хорор серија и самата нејзина улога е мистериозна..?? а и никој друг од ликовите не е нешто поразличен....![]()

Сезонава дно дна, најслаба сезона што сум ја гледал од било која серија.
И толку ли не можеа да најдат некоја друга глумица бе да ги контактира духовите, што е ова, штедња на актери![]()